ببین با چی میتونی دلش رو گرم کنی؟ شوهر منم همینجوریه ولی من ضعفش اومده دستم نظافت خونه! ینی از بیرون ...
دلگرمیش اینه ک هرروزوهرشب باخانوادش زندگی کنم مامانش بره کلاس تعاونی فلان فلان من باشم خونه براش غذادرست کنم تمیزکنم اسم ازخونه مامانم نیارم اسم از بیرون نیارم روکلم اخ نباشه اگر یه همچین ادمی باشم ازنظراون یعنی بهترینم
عزیزم وقتی میبینی زود جوش میاره، تو هم سعی کن یه مدل دیگه باهاش حرف بزنی، نمیگم شما مقصری، من درکت میکنم، اما به خاطره آرامش خودت سعی کن یه جوری جواب بدی که به قول خودت خونه رو رو سرت خراب نکنه، تازه زیر به سقف رفتین، کم کم اخلاق هم دستتون میاد
نه من منظورم این بود چرا نمیذاره با دوستات در ارتباط باشی یساعت دو ساعت ک وقتی سر اره ب ...
لامصب نمیزاره خونه دوستام برم یادوستام بیان یه باربعدعروسی رفتم خونه دوستم پدرشوهرم ب بابام زنگ زد ک توحیاط ما ازاین خبرانیست ک دوست بازی داشته باشین جای میخواین برین دونفره برین دونفره بیان یعنی باشوهر
والا خانم تهمینه میلانی این فیلم ملی وراههای نرفته رو الکی نساخته همه انتقادش کردن تو همین نی نی سایت خیلی ازخانما شرایط اون دختر رو دارن یعنی چی نمیذاره برم بیرون مگه اسیری آورده
وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
والا خانم تهمینه میلانی این فیلم ملی وراههای نرفته رو الکی نساخته همه انتقادش کردن تو همین نی نی سای ...
چون ازخانوادش میترسه یه باررفتم بیرون باباش زنگ زدب بابام چه ابروریزی ب باراورد ازهمون وقت ب بعدبدترشد اصلامیترسم بهش بگم بریم خونه مامانم اونم چی هفته ایی یه بار