2777
2789
عنوان

خستم اززندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 40 پست
ببین با چی میتونی دلش رو گرم کنی؟ شوهر منم همینجوریه ولی من ضعفش اومده دستم نظافت خونه! ینی از بیرون ...

دلگرمیش اینه ک هرروزوهرشب باخانوادش زندگی کنم مامانش بره کلاس تعاونی فلان فلان من باشم خونه براش غذادرست کنم تمیزکنم اسم ازخونه مامانم نیارم اسم از بیرون نیارم روکلم اخ نباشه اگر یه همچین ادمی باشم ازنظراون یعنی بهترینم 

عزیزم وقتی میبینی زود جوش میاره، تو هم سعی کن یه مدل دیگه باهاش حرف بزنی، نمیگم شما مقصری، من درکت میکنم، اما به خاطره آرامش خودت سعی کن یه جوری جواب بدی که به قول خودت خونه رو رو سرت خراب نکنه، تازه زیر به سقف رفتین، کم کم اخلاق هم دستتون میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من منظورم این بود چرا نمیذاره با دوستات در ارتباط باشی  یساعت دو ساعت ک وقتی سر  اره ب ...

لامصب نمیزاره خونه دوستام برم یادوستام بیان یه باربعدعروسی رفتم خونه دوستم پدرشوهرم ب بابام زنگ زد ک توحیاط ما ازاین خبرانیست ک دوست بازی داشته باشین جای میخواین برین دونفره برین دونفره بیان یعنی باشوهر

لامصب نمیزاره خونه دوستام برم یادوستام بیان یه باربعدعروسی رفتم خونه دوستم پدرشوهرم ب بابام زنگ زد ک ...

خب اینجا شوهرت و رفتاره تو باید جوری باشه که دیگران حق دخالت نداشته باشن...

البته بعضیا درست شدنی نیستن، اما تو رو شوهرت میتونی کار کنی

انشاا... خدا کمکت کنه

والا خانم تهمینه میلانی این فیلم ملی وراههای نرفته رو الکی نساخته همه انتقادش کردن تو همین نی نی سایت خیلی ازخانما شرایط اون دختر رو دارن یعنی چی نمیذاره برم بیرون مگه اسیری آورده

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
بزار انقدر داد بزنه حنجرش پاره شه. بچه داری؟

ن ولی خیلی دلم میخواد بازمیترسم تودلم میگم بچه بیارم بایدحرصوجوش بچه روبزنم بازاین بیاد دعوامون بشه ب اون بچه چی میگذره

والا خانم تهمینه میلانی این فیلم ملی وراههای نرفته رو الکی نساخته همه انتقادش کردن تو همین نی نی سای ...

چون ازخانوادش میترسه یه باررفتم بیرون باباش زنگ زدب بابام چه ابروریزی ب باراورد ازهمون وقت ب بعدبدترشد اصلامیترسم بهش بگم بریم خونه مامانم اونم چی هفته ایی یه بار

چون ازخانوادش میترسه یه باررفتم بیرون باباش زنگ زدب بابام چه ابروریزی ب باراورد ازهمون وقت ب بعدبدتر ...

عزیزم شما باید رو شوهرت کار کنی اصلا پدرشوهر چه کاره است که واسه شما تصمیم گیری میکنه 

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

منم همینجوریم،همش خونه، بدبختی اینه شوهرم ماشین هم نداره یعنی محکوم به حبسم،چند روزه واقعا حالم بده،و وقتی میبینمش ديگه اون شور وشوقو ندارم وگریه م میگیره،،،دیشب خیلی از گریه م ناراحت شد هی پرسید، آخر گفتم دیگه خسته شدم حالم بده، میگه چرابا وجود منو مامان بابات دلت گرفته!!! پس وقتی ناراحتیت دلیل نداره منم هیچکار نمیتونم بکنم

...
عزیزم شما باید رو شوهرت کار کنی اصلا پدرشوهر چه کاره است که واسه شما تصمیم گیری میکنه 

هروقت میگم بیاباهم بحرفیم میگه درباره چی ماحرف نداریم ول کن دیگه.پدرشوهرم و کل خانواده شوهرم ماشالله همه کارن بجای من تصمیم میگیرن اجرامیکنن

منم همینجوریم،همش خونه، بدبختی اینه شوهرم ماشین هم نداره یعنی محکوم به حبسم،چند روزه واقعا حالم بده، ...

اره دیگه یواش یواش ازهم سردمیشیم منم دیگه برام فرقی نمیکنه باشه یانباشه ن با اومدنش خوشحال میشم ن بارفتنش ناراحت حسی ندارم بهش یعنی اون باعث شده بی احساس شدم بعدمیگن چرا زنا خراب میشن اخه لامصب اینجورک شوهراباادم رفتارمیکنن انتظاردارن خرابم نشن توعمرش یه بارنگف بهم جانم ولی هزاربارب خواهراشوخواهرزاده هاش گفت یه بارنگفت عزیزم.بخدا چندروزپیش بانک رفتم کارمنده بانک یه مردجوون بود ب کارام ک رسید صداش زدم گفت جانم ته دلم خالی شد یعنی ما دختراانقدکمبودمحبت داریم ک بایه کلمه جانم ته دلمون میلرزه