2777
2789
عنوان

خستم اززندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 40 پست
اره دیگه یواش یواش ازهم سردمیشیم منم دیگه برام فرقی نمیکنه باشه یانباشه ن با اومدنش خوشحال میشم ن با ...

هی استارتر میدونم به شوهرت محبت نمیکنی، چون خودمم اینطورم، شوهرمم اینطوریه که تو میگی شوهرته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا من کجای حرفم بدبود

همین ک گفتی مث خر و...

نمیگم اون بد نگفته ولی خب توخانومی شخصیت خیلی بالاتره..

خیلیا همین لب دریارو نمیبرن چه روز تعطیل چه غیرتعطیل..برو خداروشکرکن

من و شوهررررم.... یه دختر داریم شاه نداره...بخدا
یعنی بازچیجورمحبتی ؟توبگو من چیجوری محبت کنم

یعنی مثلا تو جمع هواشو داشته باشی ازش دفاع کنی، کلمات محبت امیز بگی، خود من اگه بعد صدسال به شوهرم یه عزیزدلم بگم یا صدام بزنه بگم جانم،خل میشه اصن 

محبت یعنی هرچی اون میگه بگی چشم باشه ،میگه فلان جا بریم بگو باشه چشم،

یه مدت اینجوری باش خرت میشه 

منکه شوهرم اینطوریه ولی چون خودم خلم و همیشه خدا بی حال، حال و حوصله ندارم و قلدرم نتیجش هم میشه دعوا و قهرای همیشگی

اگه کیک و شیرینی دوس داره درست کن یا چیزای دیگه

مثلا امروز میخام شیرینی درست کنم چون دوس داره،بهش گفتم علارقم اذیت شدنام اخه بچه کوچیک دارم، درست میکنم چون تو دوس داری😃

چون واسه اخرپنجشنبه جمعه نقشه دارم میخام ببرمش با فامیلای خودم😃

ما اولای زندگی یعنی یکسال اول و دورام نامزدی خیلی مشکل داشتیم یعنی همش قهر و دعوا بود یبار اومدم هرچی کادو فامیلای اون واسم اورده بودن شکستم حین دعوا، یعنی ابروریزی بودیم

یبار وسط زمستون اون اومد تمام شوفاژارو خاموش کرد پنجره هارم باز کرد پتو هارم گرفت برد تو اتاق در قفل کرد اون شب یخ بستم،

ولی بعد سال اول دیگه حوصله دعوا نداشتیم کمتر شد من بحرفش گوش میکردم میگفت جایی بریم یا نریم، ازهمین جا سیاست اندکی یاد گرفتم یهتر شدیم

اما الان دوباره چون حال و حوصله نقش بازی کردن ندارم دوباره برگشتم به قبلنا

باز قلدر شدم میخام حرف حرفه خودم باشه (که مردا ازاین بدشون میاد)

عزیزم ما خانوما باید با سیاست و عشوه از شوهرمون چیزی بخواهیم. واقعا نباید بهشون غر زد یا زخم زبون و تیکه حوالشون کرد. هر کاری که واست کرد با مهربونی ازش تشکر کن. وقتی دیدی تورو آورده دریا ازش سپاسگزاری کن. بزار بفهمه قدرشناس هستی 

تو خوب و با اخلاق باش کم کم روش تاثیر مثبت میزاره. تجربه شده است این کارایی که بهت گفتم

ما اولای زندگی یعنی یکسال اول و دورام نامزدی خیلی مشکل داشتیم یعنی همش قهر و دعوا بود یبار اومدم هرچ ...

خخخخخخ چه جالب یه روز وسز خوشیا بشینیدازاینخل بازیاتون براهم تعریف کنیدبخندین