2777
2789
عنوان

باشگاه چی برم بیاین لطفا

186 بازدید | 35 پست

من داداشم 2 تومن خرج باشگاهم کرد کنگ فو میرم

بعد بدن درد شدید میگیرم

شام و ناهار ندارم بابای نفهم هیچی. نمیخره همشم میگه پول نمیدن

ضعیفم شبا نمیخابم نمیتونم بخابم

الان همشم خرج میندازن 400 لانچیکو 150 جشن 200 بیمه از کجا داداشم بیاره بابام نمیده که یه 10 تومن خرجم نمیکنه

باشگاه کنگ فو سنگینه اما دشمن زیاد دارم دخترن گفتم یاد بگیرم دفاع کنم

از یه طرف تغذیه مهمه ندارم

قصد دارم برم کار کنم یجا پیدا کردم میدونم به خودم برسم

الان به فکر زبان برم کره ای میخام برم اما اگر نباشه شاید المانی بخونم

به نظرتون چیکار کنم

کلاس اسکیت کفشی هم گرونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر کونگ فو رو علاقه داری ادامش بده رشته خوبیه

نه علاقه ندارم فقط برای دعوا میخاستم یاد بگیرم

دشمن تا دلت بخاد دارم چیزیم بشه بتونم یا بزنم یا دفاع کنم

اما وقتی ناهار و شام نیست میتونم؟ نه نمیتونم

سلامعزیزم بروکلاس دفاع شخصی سبک رزم طوس خیلی عالیه

کنگ فوبه دردشمانمیخوره

بعدشم خوردوخوراک مهمه یه کارنیمه وقت پیداکن وسعی کن برنامه ریزی کنی که به همه کارات برسی

سعی کن چیزای مقوی اماکم حجم بخوری

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

چه علایقیعزیزم اگه انقدر گرونه فراموششان من باشم میرم سر کار این هزینه ها یه پول درست میخاد فقط با ح ...

داداشم تا یه جایی میتونه

خودمم کار میکنم پیدا بشه

سلامعزیزم بروکلاس دفاع شخصی سبک رزم طوس خیلی عالیهکنگ فوبه دردشمانمیخورهبعدشم خوردوخوراک مهمه یه کار ...

تا کار نکنم چیزی نمیتونم بخورم

دعا کن پیدا شه پول دستم بیاد

یجا گفت وصت کاری خیاطب 12 تومن

نه علاقه ندارم فقط برای دعوا میخاستم یاد بگیرمدشمن تا دلت بخاد دارم چیزیم بشه بتونم یا بزنم یا دفاع ...

خب دفاع شخصی هم میتونی بری تغذیه هم مهمه ولی

سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم

تا کار نکنم چیزی نمیتونم بخورمدعا کن پیدا شه پول دستم بیادیجا گفت وصت کاری خیاطب 12 تومن

کدوم شهری؟؟

آره خیاطیم خیلی خوبه نیمه وقتم هست

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

به جای اینا برید کلانتری بگید وسیله دفاع شخصی میخام اسپری فل فل و شوکر رو میتونی به صورت قانونی بخری فقط باید یه نامه از پزشک قانونی ببری مبنی بر این که مشکل روانی نداری بعدم هزینه هر کدوم خواستی میدی مدتی میگذره برات میارن

نه اینا هذینه دارهدفاع شخصی هم چوب اینا دارهاینم داشت

نه دفاع شخصی که من گفتم فقط هزینه لباسشه اولش هروقت ردت بالاتررفت کم کم میتونی وسایلشوبگیری اولاش که اصلالازم نیست