2777
2789
عنوان

باشگاه چی برم بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 35 پست
به جای اینا برید کلانتری بگید وسیله دفاع شخصی میخام اسپری فل فل و شوکر رو میتونی به صورت قانونی بخری ...

عه چه جالب نمیدونستم

ممنونم اطلاع عمومیه خوبی دادین بهمون

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

اگر کونگ فو رو علاقه داری ادامش بده رشته خوبیه

سلام ببخشید یه پسر ۷ ساله دارم چه کلاس ورزشی پیشنهاد میکنید بزارمش

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ببخشید یه پسر ۷ ساله دارم چه کلاس ورزشی پیشنهاد میکنید بزارمش

بستگی داره هدفت چی باشه

بنظر من کشتی بفرستی خوبه

رزمی هم معمولا تکواندو و کاراته میفرستن

دفاع شخصی هم میتونه بره منتهی باید ببینی هدفت چیه از رزمی

سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم

بستگی داره هدفت چی باشه بنظر من کشتی بفرستی خوبه رزمی هم معمولا تکواندو و کاراته میفرستن دفاع شخصی ه ...

بنظر بااستعداده. یه رشته که آینده داشته باشه

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
ی مدت کشتی بفرست بره ببین اگر علاقه داشت ادامه بده

ممنونم ازت

ممنونم ازت

رشته های غیر رزمی هم والیبال و فوتبال خوبه

ولی در کل حالا چه تو رزمی چه غیر رزمی بخای به ی جایی برسی باید ی باشگاه بری گار بکنی خوب ک حرفه ای شدی بدی تهران تو تیم های خوب تست بدی

رشته های غیر رزمی هم والیبال و فوتبال خوبه ولی در کل حالا چه تو رزمی چه غیر رزمی بخای به ی جایی برسی ...

همینطوره. ممنونم ازاطلاعاتت. حالا بنظرت بین والیبال کشتی فوتبال کدوم بهتره

همینطوره. ممنونم ازاطلاعاتت. حالا بنظرت بین والیبال کشتی فوتبال کدوم بهتره

والبیال بعد کشتی از نظر سلامتی البته

ولی کشتی آیندش تو ایران بهتره

نه نیمه وقت نیست

یعنی ازصبح تاشب میری سرکار؟؟اینجوریه؟

خیاطامعمولانصفه روزهستن که

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

9 صبح تا 6 عصر

اگه بدنت بکشه میتونی برای بعدساعت۶بری باشگاه درسم میخونی؟