2777
2789

کامل ارتباط چشمی باهام نمیگیره نمیدونم چرا دیشب از استرس حالت تهوع گرفتم آخه فبلش نگا میکرد ولی دیشب باز کمتر کرده بود ارتباط چشمیشو .

لبخند اینا میزنه اغو و غان و غون میکنه ولی لامصب ارتباط چشمیش ضعیفه

چیکار کنم خدایا ببرم دکتر روانشناس؟شاید تشخیص داد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو عزیزم داری میگی نوزاد بزا یکم بزرگتر شد شروع میکند به نگاه کردن اول دستاشو نگاه میکنه بعدتورو عجله نکن فعلا دوماهه نشده

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درمورد نوزاد ۵۳ روزه داری صحبت میکنی؟

ببری روانشناس؟؟؟؟

آروم باش دختر، این کوچولو هنوز بیناییش کامل نشده، ماهیچه های چشمش تقویت نشده

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
عزیزم از یه نوزاد دوماهه انتظارت زیاد نیست؟💅

عزیزم حرص نخور یوقت لاکت نامیزون درمیاد😄

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
حرصم میدن خواهر🎀

عسیسسسسم

نبینم اخمتو💔