2777
2789
عنوان

نوزاد پنجاه و سه روزه ی من کامل به چشمام نگا نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم اینطور بود موقع شیر خوردن تو چشام نگاه نمیکرد به اطراف نگاه میکرد میبردم دکتر خودکار میگرفت چلوی چشماش دنبال میکرد میگفت چیزی نیست ولی من بچه دومم بود میدونستم یه چیزی درست نیست ۳ سالگی تازه حرف زد و ازاونموقع همه چی و با تاخیر انجام میده دکتر میگه مشکل توجه و تمرکز خیلی پایبن داره الانم کلتس اوله خیلی ببشتر از بقیه بچه ها نیاز به آموزش داره

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

ما بچه فامیلمون ۴ ماهش بود به کسی نگاه نمیکرد حتی حرفم میزدیم باهاش فقط یه لحظه چشمش میوفتاد ولی بعدش یجا دیگه بود نگاهش ، مامانش نگران بود یکم ولی

الان یک سالشه و هم میخنده هم ارتباط چشمی میگیره همچیش خلاصه خوبه خداراشکر

عاشق خوابم 🦥💜

حالا هم بردی روانشناس،الان بچه دو ماهه رو روانشناس میخواد چه چکی کنه؟؟چطوری چکش کنه؟؟صداش بزنه؟؟باهاش حرف بزنه؟؟چه عکس العملی نشون بده اخه؟؟اون بچه همینطور که بزرگ میشه ممکنه خدایی نکرده مشکل براش پیش بیاد،باید روحیتو ببری بالا

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ما بچه فامیلمون ۴ ماهش بود به کسی نگاه نمیکرد حتی حرفم میزدیم باهاش فقط یه لحظه چشمش میوفتاد ولی بعد ...

خیلی سخته

من دست خودم نیست استرس میگیرم میبینم اذتباط چشمیش خوب نیست

پسر منم اینطور بود موقع شیر خوردن تو چشام نگاه نمیکرد به اطراف نگاه میکرد میبردم دکتر خودکار میگرفت ...

منم نگران همینم اینکه ۵۴ روزشه ولی دقیق تو چشام خیره نمیشه نگران وعصبیم کرده

موقع شیر خوردن نگاه میکنه؟

ببین استرس نگیر الان خیلی زوده فقط چند تا کار میتونی بکنی حرص خوردن بی فایدس از منی که تجربه دارم بشنو

اولیش و مهم ترینش اینه که بچت اصلا با دنیای دیجیتال آشنا نکن حتی همون بالای یکسال بنظر من اصلا تلویزیونتو جمع کن هیچ وقتم بازی نریز رو گوشیت

نسبت به سن بچه ها همیشه یه چارتی هست اگر عقب افتاد اصلا اهمال کاری نکن حتما پیگیری کن به حرف اونایی هم مه میگن درست میشه صبر کن هیچ وقت گوش نکن چون یه درصد احتمال بده مشکلی باشه اونوقت زمان رو از دست دادی

در آخر هیچ وقت استرس به خودت راه نده بچه صددرصد میفهمه وتو رشدش تاثیر منفی میزاره خیلی هم باهاش بازی کن وقتی بغلته وسایل خونه رو بهش نشون بده و اسمشونو بگو بچه حافظشون عین دوربین میمونه اصلا نگو نمیفهمه و توجه نمیکنه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین