2777
2789
عنوان

بنظرتون پیش قدم برای اشتی با شوهرم بشم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 53 پست
نمیدونم کلا وقتی قهر میکنیم جو خونه خیلی بد میشه سکوت سنگین سرداز هم بیخبر میمونیم نمیدونیم کجا میری ...

خب بشه تحمل کن

یه دو دو تا کن

زشته آخه خودتو حقیر میکنی

گفتم مقابله مث نکن ولی منتم نکش

وقتی قهرنیستی ولی اون قهره ولی نمیری سمتش خسته میشه و لجبازی هم نمیکنه و

متوجه باش حتی اگه تو وابسته ترباشی

اونم بع منت کشی تو عادت داره

نکن

اون هم به محبت تو نیاز داره و این سکوت خونه براس ایشون رفته رفته اذیت کننده میشه

منم سست بودم واسه همین اینارو بهت میگمچون الان دیگع حس خوبی ندارم ب خودم

منم همینم ببین اصلا فکر میکنم در حق خودم خیانت کردم اینقدر گذشت کردم

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینقدر هم ناز میاره و پس میزنه که نگو😔این لحظه برام از جون دادن سختتره

این لحظه هارو خیلی زیاد تجربه کردم میدونم چی میگی. همیشه قهر کرد نازشو کشیدم.. سری اخر دیگه کاریش نداشتم و الان یکساله قهریم🤣

میشه ارومم کنی خواهش میکنم من سنم کم نیست ولی خیلی شخصیت مسخره و وابسته ای دارم😔

ببین من خودم وسواس فکری دارم وقتی قهریم همش فکرم درگیره نگرانم کجاس چیکار میکنه در چ حاله.. همین باعث میشد بیشتر ک خودم اشتی کنم طاقت نمیاوردم.. اما از ی جا خودم بهم برخورد چرا اون میتونه؟چرا من نتونم؟مگه چیزی کم دارم نقص دارم؟ باید قدرم و بدونه..الانم بعضی وقتا کم میارم اما اکثرا سعی میکنم نرم سمتش هرچند ک معذرت خاهی کردن بلد نیست ب ی بهونه ای حرف باز میشه اما ارزو ب دلم موند بگه بابت این کار مثلا حق با تو بود شرمنده:/ هنوزم ضعف داره و اینم تقصیر خودمه رو دادم چون اوایل اینجوری نبود

خب بشه تحمل کنیه دو دو تا کنزشته آخه خودتو حقیر میکنیگفتم مقابله مث نکن ولی منتم نکشوقتی قهرنیستی ول ...

ممنونم ازتون که میایید باهام حرف میزنید راهنمایی میکنید گاهی دلم به حرفاتون قرص میشه ارومتر میشم دعا کنید خدا صبرم بده😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این لحظه هارو خیلی زیاد تجربه کردم میدونم چی میگی. همیشه قهر کرد نازشو کشیدم.. سری اخر دیگه کاریش ند ...

سک ساااااااال😳😳😳وای نهههه😭😭😭من جات بودم دور از جون تا الان دق کرده بودم😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین من خودم وسواس فکری دارم وقتی قهریم همش فکرم درگیره نگرانم کجاس چیکار میکنه در چ حاله.. همین باع ...

وای خدا انگار داری حال الان منو توصیف میکنی منم همینم میشه ازت خواهش کنم درخواست دوستیمو بپذیری یه چیزی برات تعریف کنم ببینی حق دارم یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به جای اینکه به عنوان مسکن حرفم رو بخونی دقیق بخون چی گفتم

چون رو حرفت فکر کردم اروم شدم دیگه

چون من چیزی کم ندارم و خدارو شاهد میگیرم که مقصر شوهرم بود و زورگوییش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چون رو حرفت فکر کردم اروم شدم دیگهچون من چیزی کم ندارم و خدارو شاهد میگیرم که مقصر شوهرم بود و زورگو ...

شوهر تو از اول زورگو نبوده تو با ضعیف بازی با مطیع بودن اون رو اینطوری کردی

شوهر تو از اول زورگو نبوده تو با ضعیف بازی با مطیع بودن اون رو اینطوری کردی

اتفاقا زورگوییش بیشتر بود الان صد اب شسته شده😑

1
5
10
15
20
25
30
35