2777
2789
عنوان

بنظرتون پیش قدم برای اشتی با شوهرم بشم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس سر موضع خودت وایساچرا همیشه ما کوتاه بیایم من عقیدم اینه ک همیشه اونی باید دلجویی کنه ک مقصره.. و ...

نه بخدا لجباز نیستم خونه تمیز کردم غذا با هم خوردیم سر میز و کنار هم میخوابیم

نمیدونم باید چکار کنم هم دلم میخواد اشتی کنم هم یادم میاد با کاراش چقدر خردم کرده تحقیرم کرده از خودم متنفر میشم😔

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینقدر هم ناز میاره و پس میزنه که نگو😔این لحظه برام از جون دادن سختتره

تو یه خونه اید جلوت میشینه میخوره میخوابه چرااینقدر از قهرش میترسی؟ طولانی بشه چی میشه؟ اصلا بگو دوماه

تو قهر نکن اما منم نکش سراغش نرو مثلا بگو ناهار آمادست محل نداد بیخیال یکم فکر کن

دلیلی نداره دیگ نزدیکتر از زن به شوهر هم مگه داریم؟ برو محکم اتفاقا بزرگتر هم میشی تو چشمش

واقعا برم؟ برام دعا میکنید نه نگه؟😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه بخدا لجباز نیستم خونه تمیز کردم غذا با هم خوردیم سر میز و کنار هم میخوابیم نمیدونم باید چکار کنم ...

از خودت متنفر نشو از رفتار زشت و تحقیرای اون ناراحت باش برا شخصیتت ارزش قائل باش و سعی کن صبر کنی خودش نرم بشه..کار خوبی میکنی ک لجبازی نمیکنی اما حرفم باهاش نزن نشون بده دلخوری البته گریه و اینا نکن جلوش فک نکنه ضعیفی دیگ کوتاه نمیادددد

تو یه خونه اید جلوت میشینه میخوره میخوابه چرااینقدر از قهرش میترسی؟ طولانی بشه چی میشه؟ اصلا بگو دو ...

نمیدونم کلا وقتی قهر میکنیم جو خونه خیلی بد میشه سکوت سنگین سرد

از هم بیخبر میمونیم نمیدونیم کجا میریم کجا کار داریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از خودت متنفر نشو از رفتار زشت و تحقیرای اون ناراحت باش برا شخصیتت ارزش قائل باش و سعی کن صبر کنی خو ...

واقعا از سست یودن خودم حالم بهم میخوره😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طبق تجربه خودم تو ۶ سال.. تو چشمش بزرگ نمیشی فقط همین و میدونم،کی تاحالا مردا ظرفیت داشتن بخاطرشون ک ...

میشه ارومم کنی خواهش میکنم من سنم کم نیست ولی خیلی شخصیت مسخره و وابسته ای دارم😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40