2777
2789

خواهش میکنم راهنمایی کنید

سر موضوعی بحث کردیم که حق کاملا با من بود ولی شوهرم زور زیادی کرد و حرف خودشو به کرسی نشوند من عصبانی شدم و بهش توهین کردم اون هیچی نگفت ولی بدجور قهر کرده اصلا نه حرفی نه نگاهی هیچی دیروز حتی یه تبریک ساده بهم نگفت!

خیلی ناراحتم ازش ولی طاقت قهر هم ندارم بنظرتون من پیش قدم بشم یا صبر کنم؟😔خودش هم خیلی لجبازه شاید یک ماه دیگه اشتی کنه

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه توهینتو کردی😄یه جوری پیش برو که اونم عذر خواهی کنه

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیش قدم بشی،هر سری تقصیر اون بود باز تکرار میکنه و تو هی باید بری جلو برا اشتی.بد عادتش نکن دختر

متاسفانه همین عادت رو کرده نمیدونم چرا شکننده شدم قبلا خیلی قوی تر بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صبر کن

طبق تجربه شخصی میگن من انقد رفتم سمت شوهرم عادتش شده و هیچوقت پیشقدم نمیشه میدونه طاقت نمیارم.. خیلی اذیت میشم تو طولانی مدت حس میکنم بی ارزشم ک برای اشتی تلاش نمیکنه اما دست پیش گرفتنو یاد گرفتع

شوهر شمام مقصر بوده ولی توهین تورو کرده پیرهن عثمان ک حق ب جانب باشه

صبر کنطبق تجربه شخصی میگن من انقد رفتم سمت شوهرم عادتش شده و هیچوقت پیشقدم نمیشه میدونه طاقت نمیارم. ...

اره دقیقا با توهین من اصلا صورت مسئله پاک شد😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو طاقت نمیاری امروز اشتی نکنی دوروز دیگه میکنی.. پس تا زوده پیش قدم شو. چون توهین کردی

اینقدر هم ناز میاره و پس میزنه که نگو😔این لحظه برام از جون دادن سختتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینکه میگید لجبازه انتظار نداشته باشید همون لحظه ببخشدتون ولی اگه عین شوهر من یبار بغلش کنی همه چی ی ...

نه والا اینقدر اخم میکنه ناز میکنه انگار زن منه بغل هم براش مهم نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره دقیقا با توهین من اصلا صورت مسئله پاک شد😔

پس سر موضع خودت وایسا

چرا همیشه ما کوتاه بیایم من عقیدم اینه ک همیشه اونی باید دلجویی کنه ک مقصره.. وقتی از حق خودت کوتاه بیای پرو میشن من ک دیگ حس ناکافی بودن دارم

نکن طول میکشه اما مجبوره اشتی کنه تهش یک ماهه دیگه.. صبر کن.. نمیگم لجبازی کن ولی خب نرو سمتش اصلا

خودت پیش قدم شو و این لجبازی بچگونه رو تمومش کن . حرفهای قبل رو هم تکرار نکنید

بخدا تنم میلرزه که باید برم کنارش عذرخواهی کنم😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40