2777
2789

حرفای منو بخونید تورخدا رو منبر نرید که اونا دونفرن نمیتونستن ادامه بدن یا حرفای دیگه من گوشم از این حرفا پره و هیچ مشکلی با اصلل طلاق گرفتن ندارم

من حال روحیم افتضاحه عصبی و داغونم

اگه میخوای منو سرزنش کنی شماتت کنی تو رو هم به خدا واگذار میکنم من اگه از کارم و پرخاشگری هام راضئ بودم که نمیومدم اینجا تاپیک بزنم راهکار بخوام حتما ناراضی و مستاصلم که اومدم اینجا درد دل میکنم پس نمک رو زخمم نپاش کمکم کن راه حل بده

کسی جرات نداره حرفی به من بزنه (من نه مامانم پشتمه نه بابام به خدای بزرگ قسم جفتشون مریضن و توانایی دفاع از من ندارن تاپیکام هست هم حال مامانم بده هم بابام دوتاشون ضعیف و بی اعتماد به نفس منی که دخترشونم حالت عقده وار داره رفتارم کافیه کسی حرفی بزنه ااگه بخوام از خودم دفاع کنم حالت دعوا میگیره به خودم داد میزنم و بیداد میکنم فقط با شرارت و دعوا باطرف حرف میزنم)

دیروز که مثلا روز مادر بود با امروز یجوری با مامانم بگومگو کردیم و داد و بیداد که خدا میدونه

من یجوری فریاد میزدم و داد و بیداد راه مبنداختم که مامانم فقط به خودش میزد میگفت هیس هیچی نگو همسایه ها میشنون اما من افسار پاره کرده بودم و دیوانه بازی درمیوردم

چیکار کنم

دست خودم نیست

نمیتونم خودمو کنترل کنم

نمیتونم آروم باشم

در رنج و عذابم

بگین چیکار کنم بگین به کی بگم

بگین به کجا پناه ببرم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

این دونفر درطول زمان باعث شدن شما ضعف اعصاب بگیری

اگر مشکل مالی نداری تراپی برو واقعا راه گشاست خصوصا وقتی مراجع جوان باشه و همکاری هم بکنه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با روانشناس صحبت کن، اگر هم نمیشه بری پیش روانشناس، پیچ یا دایرکت های روانشناس های رایگان آنلاین رو بگیر مشکلت رو بگو شاید قرصی چیزی دادن حالت بهتر شد

یه صلوات برای آرامش دل مامانم بفرستید؛)به امید روزی که بیام اینجا بنویسم آرزوم برآورده شد! بالاخره رفت...

تو اصلا مقصر نیستی بخاطر غصه غم و مشکلات زیاد سیستم عصبیت بهم ریخته اگه شرایطشو داری برو روانپزشک

تازه سر مامانم که داد و بیداد میکنم میگه من مادرم و آه میکشم و بزار ببینم خوشبخت میشی یا نه و تو منو اذیت میکنی و حرص میدی

ولی من چقدر مراعات کنم؟

چقدر به دین پاینبد باشم و به پدر مادرم احترام بزارم؟

نمیتونم به همین امام حسین روحیه م پوکیده س من فقط دارم نفس میکشم و ی چیزی میخورم زنده بمونم

یادمه نماز میخوندم اروم بشم والا هیچ جوره ارامش ندارم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
با روانشناس صحبت کن، اگر هم نمیشه بری پیش روانشناس، پیچ یا دایرکت های روانشناس های رایگان آنلاین رو ...

تازه سر مامانم که داد و بیداد میکنم میگه من مادرم و آه میکشم و بزار ببینم خوشبخت میشی یا نه و تو منو اذیت میکنی و حرص میدی

ولی من چقدر مراعات کنم؟

چقدر به دین پاینبد باشم و به پدر مادرم احترام بزارم؟

نمیتونم به همین امام حسین روحیه م پوکیده س من فقط دارم نفس میکشم و ی چیزی میخورم زنده بمونم

یادمه نماز میخوندم اروم بشم والا هیچ جوره ارامش ندارم

تازه سر مامانم که داد و بیداد میکنم میگه من مادرم و آه میکشم و بزار ببینم خوشبخت میشی یا نه و تو منو ...

میفهمم، حق داری آنقدر فشار روت بوده عصبی شدی چون بجا اون فشارهای عصبی رو تخلیه نکردی و با طلاق پدرومادرت به اوجش رسیده این رفتار هارو نشون میده ، اصلا به حرفاشون توجه نکن تو دست خودت نیست که این رفتار هارو داری، اول به فکر درست کردن اعصاب و روحت باش بعد به فکر آه و نفرین بقیه، در ضمن اگه کسی هست باهاش درد و دل کنی این کار رو انجام بده باعث میشه سبک بشی کمتر عصبی بشی

یه صلوات برای آرامش دل مامانم بفرستید؛)به امید روزی که بیام اینجا بنویسم آرزوم برآورده شد! بالاخره رفت...

تازه سر مامانم که داد و بیداد میکنم میگه من مادرم و آه میکشم و بزار ببینم خوشبخت میشی یا نه و تو منو ...

عزیزه دلم واقعا از صمیم قلبم برات ناراحت شدم خوشگلم

خیلی متاسفم ولی بعضیا زندگی شون اینجوریه دیگه مجبورن زود بزرگ شن......

تو اصلا آدم بدی نیستی اصلا گناهی نداری خب

من یه روانکاو خیلی عالی میشناسم که تلفنی هم

مشاوره میده شاید آنلاین هم قبول کنه خودت باید

بهش بگی اگه شرایط داشته باشه قبول میکنه

ولی فوق العاده روانکاو خوبیه

من خودمم پیشش میرم تو توی تله های شخصیتی ت

گیر افتادی این روانکاو کمکت میکنه بیای بیرون

دوس داشتی درخواستمو قبول کن بهت شماره شو بدم

عزیزم درکت میکنم

نمی تونی به عصاب خودت مسلط باشی از همه چیز عصبی هستی پر از خشمی

می فهمم ولی سعی کن کمتر تو خونه باشی کلاسی شرکت کن یا یه کاری چیزی پیدا کن اگه درست تموم شده کمتر جلو چشم مامانت باش که دعواتون نشه

کمتر پیشش باشی کمتر دعواتون میشه