2777
2789

منم فاتحه روحو روانم خوندست...

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا

به خواهرشوهرم هدیه دادم بغلش کردم بوسش کردم گفتم خیلی دوستت دارم مرسی که هستی یه شوخی کردم در گوشش کردم اونم خندید رفت

بعد عذاب وجدان گرفتم رفتم بیرون در گوشش یواشکی و آروم گفتم یه وقت ناراحت نشی اینجوری گفتم اونم یهو بلند به شوهرم گفت زنت دیوونه اس تو چجوری با این داری زندگی میکنی

خیلی شکستم و خرد شدم جلوی دامادا خواهرشوهرا برادر شوهر جاری و..... داشتم آب می شدم برم تو زمین 😔

اونم از این کارا میکنه واست؟؟

اصلا

ولی من تولدش سورپرایزهای کردم

یکبار کادو گرفتم فرستادم با پست دم خونش

بعد اون سورپرایزهای منو برای جاریم میکنه

اونم کلا تو قیلفهاس براشون همشون ازش حساب میبرن

اصلاولی من تولدش سورپرایزهای کردمیکبار کادو گرفتم فرستادم با پست دم خونشبعد اون سورپرایزهای منو برای ...

ببین کسی و ک چندبار بهش محبت میکنی و احترام میزاری وقتی نمیفهمه ولش کن کلا ..من ک میخوام دیگ مراعات هیچکس و نکنم قبلا ۷سال پیش اینا خیلی رک بودم اما از ترس دل شکستن و اینا خیلی خیلی اروم شدم و از کنار حرفا و بی احترامی ها میگذرم ..میخوام دوباره بشم مثل قبل.بعضیا واقعا بی ارزش هستن .حالا صحبتم باخواخرشوهرتون نیس کلی میگم

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
ببین کسی و ک چندبار بهش محبت میکنی و احترام میزاری وقتی نمیفهمه ولش کن کلا ..من ک میخوام دیگ مراعات ...

منم دل شکستن برام مهم بود که رفتم گفتم ناراحت نشی

بعد منی که واقعا برای زندگیم بدون هیچ کمکی دارم جون میکنم و سروسامان میدم به شوهرم میگه تو چجوری با این زندگی میکنی

بخدا قسم انقدر بهشون احترام میزارم

اون یکی خواهر شوهرم میگه انقدر خودتو چسبوندی به ما که عروسمون بشی در صورتی که من از شوهرم متنفر بودم

دو بار جواب منفی دادم

خانوادم به زوووووور راضیم کردن

منم مدلم محبتی پ احترام کردن بود چون اینجوری بزرگ شدیم.

ولی بعد دیدم نه مثل اینکه هر جی خانمتر باشی باید توو سری خور تر هم باشی.

بعد میدونی چی کار کردم اصلااااا بد نشدم ولی خودم روکم کردم براشون خیلی کم تا قدر ادم خوب رو بدونن حالا حساب کار دستشون اومده. چسبیدم به زندگیم اونجوری که دلم میخواست به نظرات و حرفاشون و ناراحت شدناشون اهمیت ندادم و فهمیدم زندگی چقدر قشنگ