2777
2789
منم دل شکستن برام مهم بود که رفتم گفتم ناراحت نشیبعد منی که واقعا برای زندگیم بدون هیچ کمکی دارم جون ...

شاید شوخی کرده حالا

کلا این فامیل شوهر یجورین اصلا مال ک متدین و خوبن بازم میرم اونجا جو برام سنگین الان فهمیدم باید فاصله بگیرم

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
شاید شوخی کرده حالا کلا این فامیل شوهر یجورین اصلا مال ک متدین و خوبن بازم میرم اونجا جو برام سنگین ...

بخدا ما انقدر هوای عروسمونو داریم خدا شاهده میاد تو انقدر قربون صدقه و احترام میزاریم بهش روی سرمون نگهش میداریم

همه آدم و عالم دارن میگن شما چرا عروستونو میپرستید

بعد اینا هر چی محبت واحترام میزارم نتیجه عکس میده با بیاحترامی و تحقیر جوابتو میدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید شوخی کرده حالا کلا این فامیل شوهر یجورین اصلا مال ک متدین و خوبن بازم میرم اونجا جو برام سنگین ...

واقعا همینطوره.

منمخانواده شوهرم خداروشکر خوبن ولی وقتی مادرشوهرم نیست جو برام راحتر وهمچنین جاریم.

ولی فامیلاشون رو دوست دارم

عروسمون همین امروز گل خرید بر ای مامانم هممون یک ساعت داشتیم ازش تعریف می کردیم

من گفتم شما خودت گل سرسبدی حضورت برامون ارزشمنده محبت کردی گل به این زیبا خریدی خانم خوشگل و زیبا

عمم اونطرف گفت دستت درد نکنه چه گل خوشگلی مثل خودت زیباست خیلی زحمت کشیدی

مامانم کلی تعریف و تشکر کرد و بعدشم به داداشم گفتیم باید سرتاپاشو طلا و جواهر کنی عروس به این خانومی داریم ما

بعد من اینجوری رفتار میکنم

از اونطرف چی تحویل میگیرم

پس کارما کجاست؟

شوخیت چی بود؟

نمیتونم بگم بخدا

ولی واقعا ناراحت کننده نبود

اونم ناراحت نشد

اونجوریم گفت منظورش این بود که مگه چی گفتی که میگی ناراحت نشی از حرفم

ولی من میگم چرا به شوهرم میگه چجوری با ایم زندگی میکنی؟ دیوونه اس زنت

بخدا ما انقدر هوای عروسمونو داریم خدا شاهده میاد تو انقدر قربون صدقه و احترام میزاریم بهش روی سرمون ...

ولش کن .توهم مثل خودشون رفتار کن .خیلی ادم تحت فشار قرار میگیره ولی خب فقط دوری و

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
نمیتونم بگم بخداولی واقعا ناراحت کننده نبوداونم ناراحت نشداونجوریم گفت منظورش این بود که مگه چی گفتی ...

فکر میکنم ناراحت شده واسه این پرسیدم...ناراحت شده که بعد خودآگاه یا ناخودآگاه اونجور تلافی کرده..

من خودم قبلا خیلی شوخی میکردم ولی چندوقته فهمیدم آدما از خیلی شوخیهای ساده دلگیر میشن برای همین دیگه شوخی نمیکنم با اطرافیان🥲

عروسمون همین امروز گل خرید بر ای مامانم هممون یک ساعت داشتیم ازش تعریف می کردیممن گفتم شما خودت گل س ...

خب حتما شما خانوادگی با اصالت و بافرهنگ هستین ک اینجوری به عروستون احترام میزارین و اصلش هم همین اونم همیشه باهاتون احساس صمیمیت میکنه خانواده همسرتون شاید نوع تربیت و روابط اجتماعیشون کلا اینطوریه ...پس خودتو ناراحت نکن مشکل از شمل نیست ..ولی منم بااینکه خوبن ها وتاحالا اصلا بی احترامی نکردن اما خیلی خیلی پیش اومده توی جمعاشون حس غریبی بهم دست داده

حال من برای هیچ کس مهم نیست به شوهرم در عصبانیت که نه در آرامش کامل گفتم میخوام خودمو خلاص کنم و به یک نفر دیگه عین خیالشون نیست تو اتاق بیداره من در سکوت بیرون نشستم نمیاد ببینه بلایی سر خودم آوردم یا نه

خب حتما شما خانوادگی با اصالت و بافرهنگ هستین ک اینجوری به عروستون احترام میزارین و اصلش هم همین اون ...

نه منو خیلی چزوندن از اول تا الان بخوام بگم باور کردنی نیست

رفتم فقط هفته پیش به خانوادم گفتم چیکار کردید با من بدبختم کردید یک روز خوش ندیدم از زخم زبونهای خانوادش

همش تحقیر بخصوص جلوی جاریم تشدید میشه عادت کردن رفته تو جونشون انگار اون میاد میخوان بفهمونن بهش ما اینو آدم حساب نمیکنیم بخدا خانوادمون از هر نظر سطحش خیلی بالاتره

قابل مقایسه نیست

الانم بچه هامو دارن می چزونن

به خودشون اجازه میدن هرجور دلشون میخواد رفتار کنن

بهش پیام بدم به نظرت دارم دق میکنم

نه بابا کشش نده بنظرم .بازم هرجور خودت صلاح میدونی

[QUOTE=403783077]نه منو خیلی چزوندن از اول تا الان بخوام بگم باور کردنی نیست رفتم فقط هفته پیش به خانوادم گفتم چیکار .

ای وای خیلی بد ک اینجوری بعضیا دل ادمو میشکنن ..میدونی ادمای الان بی احساس شدن و راحت دل میشکنن راحت یکیو تحقیر میکنن ..شاید از نظر خودشون هم خیلی طبیعی باشه و بی اهمیت ..نمیدونم واقعا براچی اینجوری شد هرجا میری بحث و دعوا چشم و همچشمی و تیکه و .... دیگ دور همی هاهم خوش نمیگذره .بنظرم بهش فکر نکن من حس میکنم شماهم مثل من یک اتفاقی میوفته نسبت بهش وسواس فکری میگیری هی توی ذهنت مرور میکنی ..باید بیخیال بشیم فکنیم اصلا وجود ندارن و ارزشی ندارن برامون

حال من برای هیچ کس مهم نیست به شوهرم در عصبانیت که نه در آرامش کامل گفتم میخوام خودمو خلاص کنم و به ...

این حرفا چیه ..شیطون لعنت کن

برات مهم نباشه دیگ خیلی دیدی اذیتی میتونی رفت و امد نکنی ..خانواده شوهرت هستن .خودش بره برای احوال پرسی و ...