2777
2789

اولای ازدواجمون بود من کم سن بودم و جدا از اون عقل نداشتم فکر کنم😐😐😐😂😂😂😂

برگشتم به همسرم گفتم ببین من مردم ازدواج کن راحت باش من راضیم ولی از الان بهت بگم توام بمیری من شوهر میکنم و به زندگیم ادامه میدم و از این مسخره بازیا هم که تا اخر عمر مجرد بمونم خوشم نمیاد😐😐😐

چقدر من خر بودمممم🤣🤣🤣مثلا فاز گرفته بودم که چرا مردا بعد مرگ زن ازدواج میکنن بعد چرا زن ازدواج نکنه و زشت میدونن😐🤣🤣

وای فقط خوبیش این بود همسرم سنش کم نبود و پخته تر بود و به حرفم اهمیت نداد و زود ازش گذر کرد و فهمید من از رو خامی میگم .شانس اوردم واقعا وگرنه حرفم خیلییی بد بود 😬🙄🙄

شما بگید بر اثر جو گیری اول زندگی چه حرفایی زدین که الان تازه میفهمید بد بوده؟

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی 🥲

از اول همسرم میگفت زیاد میدونی و میفهمی و تجزیه تحلیل میکنی . سیاست داری و باهوشی

همین باعث ترس بقیه ازت میشه

خیلی وقتا دلم میخواست و هنوز هم میخوام که نفهمم و درک نکنم ☹️🥲

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

الان همه دارن میگن حقیقتو گفتی و چیزه بدی نبوده..

حب هر حقیقتی رو نباید گفت و اینکه ب قول خودت اوایل زندگیتون بوده بجای اینکه حرفای رومانتیکو قشنگ بزنی درباره مردنشو شوهر دومت حرف زدن ضایعست😂
همه ازین خنگ بازیا داریم تو زندگیمون انجام بدیم

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی سرسخت حیوانات و طبیعت هستم. 🟦ممکنه بعضی وقت ها کمی رک باشم ولی تا بهم بی احترامی نشه هرگز بی احترامی نمیکنم. 🟪پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

هیچ حرف بدی نزدی حقیقت روگفتی

اره دقیقا حقیقت رو گفتم و هنوزم معتقدم زن هم مثل مرد نباید بعد مرگ همسرش حق زندگی رو از خودش بگیره

اما حس مسکتم نباید انقدر رک بهش میگفتم😐🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

هیچی 🥲از اول همسرم میگفت زیاد میدونی و میفهمی و تجزیه تحلیل میکنی . سیاست داری و باهوشیهمین باعث تر ...

چقدر عالی زن با سیاست و باهوش باشه برنده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

اره دقیقا حقیقت رو گفتم و هنوزم معتقرم زن هم مثل مرد نبلید بعد مرگ همسرش حق زندگی رو از خودش بگیره ا ...

هرچی واسه خودت خواستی واسه اونم خواستی فرق نزاشتی تو هم عین منی منم نمیتونم جلوی دهنمو بگیرم

الان همه دارن میگن حقیقتو گفتی و چیزه بدی نبوده..حب هر حقیقتی رو نباید گفت و اینکه ب قول خودت اوایل ...

دقیقاااا.هر حقیقتی رو نیاید انقدر رک اول زندگی اونم به مرداااا گفت😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

خوب بعد فوت نامحرم میشن دیگه

منم باشوهرم۲۱سال اختلاف سن داریم گفت من مردم اولین خواستگار خوب امد با بچه هات قبول کرد ازدواج کن

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ما درموج عطش کربلا پدیدار شدیم

بعد ۵ سال زندگی رفته بودیم مشهد برای زیارت با ماشین خودمون ...مادرم رو هم برده بودیم، توراه برگشت یدفعه برگشتم به مامانم گفتم باصدای بلند مامان من اصلن شوهرم رو دوست ندارم حتی خودشم شنید ولی هیچی نگفت جدی گفتما نه شوخی ...🤣فرض کن هرکی بود منو مادرمو پیاده میکرد از ماشینش ....سالیان سال گذشته ولی هنوزم دوسش ندارم 🥲

چقدر عالی زن با سیاست و باهوش باشه برنده

برنده ای که به کم قانع نیست

کم و کاستی به چشمش میاد

از همه توقع داره مثل خودش رفتار کنن و اگر نکنن قطع ارتباط

اما اونی که نمیدونه راحت تره

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

هرچی واسه خودت خواستی واسه اونم خواستی فرق نزاشتی تو هم عین منی منم نمیتونم جلوی دهنمو بگیرم

اره دیگه با عدالت کار کردم😂😂😂

دقیقا وقتیزیاد حرف میزنن با همسرم گند در میاد ازش😐🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس