2777
2789
عنوان

به همسرم گفتم بمیری من شوهر میکنم😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 53 پست
منم عین تو ام خیلی وقتا که حتی شوهرم کم میاره در مقابلم میگه زن خنگ خوبه چیه زن خیلی بفهمه خخخ

نه همسر من اتفاقا همش میگه من عاشق هوشت شدم

عاشق پشتکار و تلاشتم

عاشق اینم به کم قانع نمیشی

همین باعث میشه که منم برای رشد و پیشرفت بیشتر تلاش کنم و خسته نشم

اما هیچوقت بهش نگفتم گاهی چقدر از همین کم نیاوردن و تلاش دارم خسته میشم 😔 از این همه فکر و هوشیار خوابیدن و زندگی کردن خسته میشم ..

از طرفی هم به غیر از این مدل زندگی ، جور دیگه نمیتونم زندگی کنم 🥲

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

برام دعا کنید مهرش بیفته تو دلم خیلی اذیتم خیلی ...🫠

انشالله که همینطور بشههه و هر دوتدن به ارامش برسید

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه همسر من اتفاقا همش میگه من عاشق هوشت شدمعاشق پشتکار و تلاشتم عاشق اینم به کم قانع نمیشی همین باعث ...

همه چیزایی که گفتی دقیقا منم و هرکار میکنم که یه سری چیزارو به خودم بقبولونم که به من ربطی نداره که انقدر بخوام درگیر بشم ولی بازم تا همه کارهارو راست و ریس نکنم خیالم راحت نمیشه

هیچی 🥲از اول همسرم میگفت زیاد میدونی و میفهمی و تجزیه تحلیل میکنی . سیاست داری و باهوشیهمین باعث تر ...

میشه درخواست منو قبول کنی خیلی نیاز دارم لطفاااا

اگه ازم بپرسی چقدر دوستت دارم، نمیگم تا ابد میگم تا زمانی که دوسم داری....) اگه بپرسی چقدر برام با ارزشی، میگم تا زمانی برام ارزش داری که به ارزش هام احترام بذاری، تا زمانی هستم که هستی. من بهت نیاز ندارم بخاطر خودت میخوامت. بهت وابسته نیستم دلبسته ام. خدایا یکی بود که هنوز هم هست ومیخواهم همیشه باشد..... 

همه چیزایی که گفتی دقیقا منم و هرکار میکنم که یه سری چیزارو به خودم بقبولونم که به من ربطی نداره که ...

سخت نیست

اما فرسایشی شده

دلم میخواد همه چیز به من چه باشه 😒😒

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩