پریچهر_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 1700 عنوان ختم یس به مناسبت روز مادر 34 بازدید | 8 پست هدیه تولد من و شما به خانم فاطمه زهرا س و همه مادران آسمانی ،برای سلامتی مادرانمان و مادران شهدا ،هرکس می خواد یس بخونه و دراین ختم شرکت کنه اعلام کنه .🌹ممنونم ،حاجت روا باشید . الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹 1404/09/21 | 00:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریچهر_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 1700 من شرکت میکنم تا کی فرصت دارم بخونم؟ تا اخر شب فردا .ممنون عزیزم.اسمتونم بگید تا به لیست ختم اضافه کنم .حاجت روا باشی الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹
سوئیتر عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 21905 من میخونم.روح مادران آسمانی شاد و قرین رحمت الهی. God is your best friend
moi71 عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 18 تا اخر شب فردا .ممنون عزیزم.اسمتونم بگید تا به لیست ختم اضافه کنم .حاجت روا باشی رقیه ممنون عزیزم ان شاالله شما هم ب مراد دلتون برسین
پریچهر_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 1700 من میخونم.روح مادران آسمانی شاد و قرین رحمت الهی. ممنون عزیزم .حاجت روا باشی .اسمتونم بگید به لیست ختم اضافه کنم .خواستید اسم کوچیکتون رو بگید .و یا یه فامیل الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹
سوئیتر عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 21905 ممنون عزیزم .حاجت روا باشی .اسمتونم بگید به لیست ختم اضافه کنم .خواستید اسم کوچیکتون رو بگید .و یا ی ... قربونتون خدا خیرتون بده❤️معذرت میخوام به خاطر شناسایی شدن نمیتونم بگم.همین اسم کاربریم رو بنویسید❤️ God is your best friend
پریچهر_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 1700 قربونتون خدا خیرتون بده❤️معذرت میخوام به خاطر شناسایی شدن نمیتونم بگم.همین اسم کاربریم رو بنویسید❤️ داخل ایتا میخواستم بنویسم .اسم کاربریتونو بنویسم که خنده دارمیشه ،یه اسم کوچیک به دلخواه خودتون بگید یا اسم مادر یا مادربزرگتون رو بگید الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹
سوئیتر عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 21905 داخل ایتا میخواستم بنویسم .اسم کاربریتونو بنویسم که خنده دارمیشه ،یه اسم کوچیک به دلخواه خودتون بگید ... آها درسته...صدف God is your best friend