2777
2789
عنوان

اونی که میگفت 28 سالمه بچه نمیخوام

826 بازدید | 68 پست

نشستم زحمت کشیدم تاپیک کردم دلم نیومد بی خیال بشم 🫠

انسان یک موجودی هست که زندگیش بر اساس سنش قابل پیش بینی هست مثلا 6-7 سالگی مدرسه میریه 17-18 سالگی دیپلم میگیره 21-22 سالگی لیسانس میگیره 25 سالگی ازدواج میکنه 27 سالگی بچه دار میشه 35 سالگی یائسه میشه تا ...70 سالگی هم میمیره ، این زندگی یک انسان طبیعی و نرمال هست ، اینها شما رو بر اساس یک انسان نرمال قصاوت میکنن یک نفر ممکنه بگه من بچه نمیخوام به این علتها ، یکی هم ممکنه بگه 10 تا بچه میخوام به این علتها ، که هر دو غیر نرمال هستید

هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم

خب؟ادامه ام داره؟؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا مگه رباتیم که باید همه چیزمون قابله پیش بینی باشه

درست است که بعضی از آدمها قله ها را فتح میکنند واین ستودنی است، اما کسی که خودش را از قعر دره به نیمه کوه رسانده، شایسته تحسین بیشتری است

کی ۳۵یائسه میشه اخه

من خانم های اطرافم فعلا 53، 54 هستن هنوزم پریود میشن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

خب بقیه اش ؟

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

من ۲۷ سالمه بچه نمیخوام چون هنوز یکسال نشده ازدواج کردم

همه هم جز خاتواده خودم

غر میزنن و میگن اخالاف سنیتون زیاد میشه زودتر بچه دار بشید

شوهرمم همش میگه بچه

ولی من با دارو پیشگیری میکنم 😐✔️

فعلا که شرایط ازدواج هم نیست حتی چه برسه بخوای واسه تعیین نرمالی مردم بچه هاشونو بشماری

همه مگه عین همن و تو یه اوضاع بزرگ میشن؟ ربات نیستیم که هر کی هر چی بخواد انجام میده، یه وقتا هم میخواد و نمیشه

قرار نیست بر این اساس قضاوتشون کنی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.