انسان یک موجودی هست که زندگیش بر اساس سنش قابل پیش بینی هست مثلا 6-7 سالگی مدرسه میریه 17-18 سالگی دیپلم میگیره 21-22 سالگی لیسانس میگیره 25 سالگی ازدواج میکنه 27 سالگی بچه دار میشه 35 سالگی یائسه میشه تا ...70 سالگی هم میمیره ، این زندگی یک انسان طبیعی و نرمال هست ، اینها شما رو بر اساس یک انسان نرمال قصاوت میکنن یک نفر ممکنه بگه من بچه نمیخوام به این علتها ، یکی هم ممکنه بگه 10 تا بچه میخوام به این علتها ، که هر دو غیر نرمال هستید
هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه