2777
2789

۴ تا داداش دارم و ۳ تاش ازدواج کردن و زن و بچه دارن من از ته تغاری هستم

برای من جهزیه گرفتن در حد معمولی ولی زن داداش هام پشت سر پدرومادرم گفتن اینا به پسر هاشون هیچی ندادن ولی برای دخترشون همه چیز دادن وضع بابام هم زیاد خوب نیست فقط پول بازنشستگی هست اون هم زیاد نیست اون ۳ تاداداشام و زن هاشون انتظار دارن که این پول رو هم بدن به اونا

من خودم شاغل نیستم که برای خودم جهزیه بگیرم ولی داداشام خودشون کار میکردن و عروسی گرفتن

هر وقت هم خانواده شوهرم عیدی میاوردن(یلدا . نوروز قربان)زن داداشام دیر تر از همه می اومدن و با زور میرقصیدن و از حسودی نمیدونستن چیکار کنن

من ناراحت میشم از حرف های پشت سر ما میزنن من تا الان هیچ بدی بهشون نکردم

حق داری ولی شاید اونا هم حق دارن و رسم و رسومات رو براشون انجام ندادین.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرنسسعلیا توقع دارن به پسرا جهیزیه بدین😂🤨

جهیزیه چیه

خونه ماشین هروسی

خوشی بخدا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

حق داری ولی شاید اونا هم حق دارن و رسم و رسومات رو براشون انجام ندادین.

دقیقا

شمام برو سر کار خب ، مثل داداشات خرجتو در بیار

پول بازنشستگی بابات مال همه هست نه شما تنها

والا عردس حق داره اگه تو عروسی خونه ماشین پسر کمک نکردین

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دقیقاشمام برو سر کار خب ، مثل داداشات خرجتو در بیارپول بازنشستگی بابات مال همه هست نه شما تنهاوالا ع ...

پول بازنشستگی چرا برای همه بچه هاست ؟ مگه پدر مادر خودشون خرج ندارن ؟ مگه خودشون ادم نیست خورد و خوراک ندارن ؟

دختر از خونه باباش یه جهیزیه میبره فقط

در مقابل پسر دوبرابر ارث هم میگیره

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

عزیزم اینجا میگن پدر مادر کلیه هاشون بفروشن بدن عروس

زیاد توجه نکن

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

دقیقاشمام برو سر کار خب ، مثل داداشات خرجتو در بیارپول بازنشستگی بابات مال همه هست نه شما تنهاوالا ع ...

به نظر من عروس در این مورد حقی نداره شاید پسرا توقع داشته باشند منطقی باشه اما عروس نه

برات مهم نباشه عزیزم

ادمهای حسود همه جا هستن کلا آدمیزاد موجود خطرناکیه، بد ذات شرور ،اهریمن..بندرت آدم خوبی میتونی تو زندگیت ببینی..

داشته هات و خوشبختیت رو از آدمها پنهان کن ت جایی ک میشه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
پول بازنشستگی چرا برای همه بچه هاست ؟ مگه پدر مادر خودشون خرج ندارن ؟ مگه خودشون ادم نیست خورد و خور ...

اول مال خود پدر مادر هست

دیگه الان ارثی نمیمونه ک خدا امواتت بیامرزه

یعنی ب پسر کمک خونه عروسی نکنی ک وایستا ارث بهت ۲برابر برسه؟ شما دیگه کی هستید

به نظر من عروس در این مورد حقی نداره شاید پسرا توقع داشته باشند منطقی باشه اما عروس نه

بله منطور منم پسر بود