2777
2789

ما ساعت 5 قرار داشتیم گفت تو زودتر بیا بیرون قرار بود واسه روز زن واسم گل بیاره

من اماده شدم یکساعت منتظرش بودم هی زنگ میزدم زنگ میزدم میگفت تو راهم دارم میام بعد فهمیدم رفته واسه مامانش طلا گرفته تو راهشم واسه من یه شاخه گل حتی بدون تزئین گرفته.. بنظرتون الان واکنش درست چیه یکساله نامزدیم

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

چرا یکسال؟حقیقت نباید فرق بذاره برای اون طلا گرفت برای شما هم باید می گرفت

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره راس میگی فوریم فهمیدی

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

من بودم کات میکردم

چون این خودش کلی حرف و قصه داره پشتش

شما باید در اولویتش باشید مادر هم به جاش

شاخه گل بدون تزیین؟

در بقیه موارد چطوره؟

تولدتون چیکار کرد؟

یا در کل خسیسه برای شما؟

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

چرا یکسال؟حقیقت نباید فرق بذاره برای اون طلا گرفت برای شما هم باید می گرفت

با اشنایی و عقد یکسال شده سال دیگه ازدواج میکنیم تا خونمون اماده بشه

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

حساسیت نشون نده بنظرم

اعصابم خیلی خرابه