2777
2789
عنوان

بابام داره داداشام بدبخت میکنه

98 بازدید | 12 پست

تو خونمون همه ای شوخی هاش با فشه میخایم تفریح بریم قلیون میبره به داداشم هم میده بکشن وقتی میشنو داداشم دوست دختر داره کیف میکنه افتخار میکنه خلاصه بشون همه جور آزادی داده بش گفتم اینا امانت خدان این چه وضع تربیت کردن فردا دخترای مردم میخان باشون زندگی کنن میگه اینا مردن مرد میخای پخمه و بی بخار باشن؟ بش گفتم مردونگی اینه؟ میگه تو میخای یادم بدی مردونگی چیه؟ فک کردی دو رکعت نماز خوندی خبریه؟ واقعا داره اونارو نابود میکنه هر روز ازدیروز بدتر میشن مخصوص این داداش کوچیکه

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرد پخمه بدرد نمیخوره حالا نه اعتیاد ولی دوست دختر عامل نابودی نیس نترس

کی گفته اونی که اخلاقیات و حدود خدا رو رعایت میکنه پخمه اس؟

قلیون نباس بده بکشنولی پارتنر داشتن ایرادش چیه

هم حرامه هم سنشون مال این چیزا نیست هم ممکنه با آدم اشتباهی وارد رابطه شده باشن هم تنوع طلب میشن و....

هم حرامه هم سنشون مال این چیزا نیست هم ممکنه با آدم اشتباهی وارد رابطه شده باشن هم تنوع طلب میشن و.. ...

حرامه چیه ولم کن

بستگی به ذات خودشون داره

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
زیاد دخالت کنی بهت میگه حسودی که اونا آزادی دارن تو نداری ول کن تو حرفتون گفتی دلسوزیت رو کردی بقیش ...

اولا من اصلا دنبال این آزادی که بابام بشون داده نیستم چون به نظرم این خود بدبختیه دوما من آزادیم دادنی نیست و هرجا لازم باشه میگیرمش سوما من دخالت نکردم و وظیفه خودمو انجام دادم ولی درسته دیگه بقیه اش با من نیست و هر بلایی سرشون بیاد گناه ش به پای بابام نوشته میشه

هم حرامه هم سنشون مال این چیزا نیست هم ممکنه با آدم اشتباهی وارد رابطه شده باشن هم تنوع طلب میشن و.. ...

کی گفت اونام باید اعتقادات تورو داشته باشن؟

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

کی گفت اونام باید اعتقادات تورو داشته باشن؟

من نمیخام اجباری ایجاد کنم که اعتقاد ات منو داشته باشن ولی دارم میبینم که چجوری ساده ترین اخلاقیات رو بابام داره در وجودشون میکشه و من به عنوان یک انسان دلم براشون میسوزه