2777
2789
عنوان

استوری های روز زن می بینم قلبم درد میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 51 پست
اخه دعوا کنی دیگه ارزش نداره اون کادو و تبریک

دقیقا گفتم دیگ ارزش نداره هیچ کارتون ولی واقعا ناراحتم انگار یه تیکه سنگ تو گلومه راه نفسم می بنده

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرسال با بحث و دیدن نارحتی می رفت برام هدیه میخرید و پول میزد

من اون کادو مهم نبود ولی دعوا میکردم و اجبارش میکردم که یاد بگیره

الان ۱۱ساله هیچ وقت نذاشتم مناسبتا هیچی نخره ولی هنوز یاد نگرفته

اسی من ب شوهرم از اول گفتم ن استوری واست میزارم ن استوری میخوام

به جان خودم تولدشو اکثرا یادم میره اونم همینطور

نمیگم کار من خوبه ها نه اصلا

ولی منظورم اینه حیف نیست الان حالت گرفته بشه بخاطر این موضوع

تو هم روز مرد و تولدش جبران کن و ب روت نیار✋

پاشو ی چای بزن بخور

دقیقا گفتم دیگ ارزش نداره هیچ کارتون ولی واقعا ناراحتم انگار یه تیکه سنگ تو گلومه راه نفسم می بنده

منم بودم ناراحت میشدم حق داری اما چاره چیه

برو دوش بگیر فیلم ببین امروز تموم بشه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

شبیه مسئله من شد....شوهرم اهل تبریک گفتن رودرو نیس خب؟دیروز دیدم استوری وات گذاشته ۳تا اولیش واس من،دومیش مامانش سومی خواهرش.بعد شب اومد یدونه بوسم کرد فقط گف مبارکه همین.کادو کلا نمیخاست بخره حتی هزارتومنم نداشت،گفتم بیا ازیارانه بریم واس مامانا حداقل بخریم،واس جفتشون ی دست استکان گرفتم.بعد رفتیم دادیم دوباره ب مامانش تبریک نگف،الان دیدم استوری کرده مادر روزت مبارک،دیگ واس نذاشته اونقد گریه کردم بهش گفتم من بی ارزشم وفلان...هیچی دیگ سرم میترکه بخدا انتظارکادو ندارما ولی خب وقتی واس مامانش استوری یمذاره پس من چیم؟

اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

پارسالم اینقد گفتم تا رفت برام انگشتر خرید

حالا امسال میگ مکه نه برات انگشتر خریدم اخه پارسالو چی ب امسال

نمیدونم چرا عادی نمیشه برا من این کادو نخریدن

اسی من ب شوهرم از اول گفتم ن استوری واست میزارم ن استوری میخوام به جان خودم تولدشو اکثرا یادم میره ا ...

پیام منو بخون ببین منم حق دارم یانه🥲

اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

شبیه مسئله من شد....شوهرم اهل تبریک گفتن رودرو نیس خب؟دیروز دیدم استوری وات گذاشته ۳تا اولیش واس من، ...

حالا من ب مامانشم تبریک نگفته کلا انگار زورش میاد

والا ماهم نه چیزی گرفتن نه تبریک گفتن عین خیالمون نیست

ول کن

امروزم مثل روزا دیگه میگذره

اونا که استوری میذارن ندید بدیدند . عقده دیده شدن دارن.

اینکارا بچگونه است

خودت به خوت محبت کن وخودتو دوستداشته باش

شبیه مسئله من شد....شوهرم اهل تبریک گفتن رودرو نیس خب؟دیروز دیدم استوری وات گذاشته ۳تا اولیش واس من، ...

ول کننننن باباااا

تو هم واسش استوری نزار همین

خوبه ک برات اولی گذاشته یبار

بخدا ک چندبار گذاشتن ضایست

حالا من ب مامانشم تبریک نگفته کلا انگار زورش میاد

اره غرورشون نمیذاره.....

اسی من ب شوهرم از اول گفتم ن استوری واست میزارم ن استوری میخوام به جان خودم تولدشو اکثرا یادم میره ا ...

اون عین خیالش نیست که من یادم باشه یا نباشه ولی من باز براش میگیرم شده حتی با یه شام ساده ولی یادم می مونه

من برام مهمه دست خودم نیست اذیت میشم از بی تفاوتی

ول کننننن بابااااتو هم واسش استوری نزار همین خوبه ک برات اولی گذاشته یبار بخدا ک چندبار گذاشتن ضایست

واقعا؟اونقد حالم بده ک بالا اوردم چن بار...هیچی نمیتونم بخورم دستوپام یخه...هعییییی.اخه مامانش گوشی نداره اصلا شوهرم بیشتر واس جلب توجه میذاره