2777
2789
عنوان

استوری های روز زن می بینم قلبم درد میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 51 پست
اون عین خیالش نیست که من یادم باشه یا نباشه ولی من باز براش میگیرم شده حتی با یه شام ساده ولی یادم م ...

الهی عزیزم💝

بابا مردا بخدا 1 هزارم خانما نمیفهمن مسائلو

اصلا تو باغ نیستن قصد و غرضی پشتش نیس

واسه این میگم مهم نباشه برات

والا ماهم نه چیزی گرفتن نه تبریک گفتن عین خیالمون نیستول کنامروزم مثل روزا دیگه میگذرهاونا که استو ...

اخه هرسال میگمش ولی باز انگار نه انگار...تازه دخترمم از اون یاد گرفته میگه مهم نیست

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟اونقد حالم بده ک بالا اوردم چن بار...هیچی نمیتونم بخورم دستوپام یخه...هعییییی.اخه مامانش گوشی ...

خب بزاره

بزار توجه هارو جلب کنه

همونا ک امروز استوریشو دیدن دیروزشم دیدن ک واسه تو گذاشته💝

الهی عزیزم💝بابا مردا بخدا 1 هزارم خانما نمیفهمن مسائلواصلا تو باغ نیستن قصد و غرضی پشتش نیسواسه این ...

منم بهش گفتم اگه دخترم نبود می رفتم با یکی که آدم باشه و بفهمه زن یعنی چی نه تو بی احساس ولی فقط خندید بی شعور

من نیازی به هیچی ندارم همه چی خودم دارم حتی پولم دارم ولی بغض داره خفم میکنه از اینکه آدمای زندگیم ه ...

شوهر من ۱۷ ساله روز زن هییئییییچ کاری واسم نکرده

کلا زندگیمون خرابه

اما دختر ۱۴ سالم که تموم این سالا شاهد بوده چطور از بی توجهی پدرش ناراحت شدم، با اینکه یه تومن پول تو کارتشه، دیشب کاری داشتیم رفتیم بیرون رفت مغازه اکسسوری فروشی و یه گردنبند برای خودش خرید ۳۰۰ که پولش رو شوهرم داد! یعنی هنوز خودش پول داره

خیلی کاربرا گفتن لابد برای توئه میخواد سورپرایزت کنه. گفتم بابا رسیدیم خونه انداخت گردن خودش

حالا صبح رفتهکلاس زبان بنرهای روز مادر رو دیده، دختر ۱۴ ساله ، یه نقاشی از یه مامان خفاشه که بچشو بغل کرده کشیده آورده بهم داده تبریک گفته.

بعدم گردنبند رو آوردهمیگه چون نشد چیزی برات بگیرم این مال تو مامان. منم بوسیدمش گفتم نه عزیزم اینو برای خودت خریدی مبارکت باشه💔

دلم میخواست بگم چرا دیشب برای من همونجا یه برس یا گیره سر یا هر چیزی نخریدی. بعد الان میگی این مال تو چون وقت نشد چیزی بخرم؟!!!

یاد اون کاربری افتادم که واسه مامانش رژگونه شیگلم یک و نیمی خریده بود بعد کع داده به مامانشگفته میشه دو تایی استفاده کنیم!!! مادرش هم پرت کرده گفته نمیخوام.

تازه ناراحت بود میگفت مامانم اله بله

خدایی چرا بچه ها آنقدر بی عاطفه شدن؟!!!

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
شوهر من ۱۷ ساله روز زن هییئییییچ کاری واسم نکردهکلا زندگیمون خرابهاما دختر ۱۴ سالم که تموم این سالا ...

اخ اخ قلبم❤️🩹❤️🩹❤️🩹❤️🩹❤️🩹

اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

شوهر من ۱۷ ساله روز زن هییئییییچ کاری واسم نکردهکلا زندگیمون خرابهاما دختر ۱۴ سالم که تموم این سالا ...

من دخترم خدایی پول نداشت ولی اینکه طرف باباشو میگیره حرصم میده

بعدم شوهرمو من هرسال با اجبار ک بشه مجبور میکنم برام خرید کنه ولی خوب باز مثل احمقا هرسال خودش اینکارو نمیکنه حس میکنم از عمد نمیخاد اینکارو کنه

روزت مبارک مادر مهربان انشاالله که غمها دور باشن مادر، مادر، مادر البته که برای همسرتم اول مادری بعد همسر تو بخشنده و بزرگی خیلی خیلی بزرگ که درکش ی جورایی سخته چون اول خودت باید خودتو بزرگی تو باورکنی چرا باید سینه ایی که مخزن تمام خوبیهای دنیاست رو به این سادگی به درد بیاری بهترین تبریک رو باید در رفتار ببینی چون از عمق وجوده نه از زبان زبان خیلی چیزهارو که نباید بگه رو میگه و خیلی چیزهایی که باید بگه رو نمیگه خودت خودت رو احترام کن بهترین بانوی زندگیت

منم بهش گفتم اگه دخترم نبود می رفتم با یکی که آدم باشه و بفهمه زن یعنی چی نه تو بی احساس ولی فقط خند ...

من که تا فردا شب صبر میکنم

اگه خبری نشد، شنبه واسه خودم لگ و نیم تنه باشگاهی میخرم و جلوی اینا باز میکنم و روز زن رو به خود عزیز و دوست داشتنیم تبریک میگم

اخه هرسال میگمش ولی باز انگار نه انگار...تازه دخترمم از اون یاد گرفته میگه مهم نیست

عزیزم مردا زیاد در قید این چیزا نیستن

اینو یادبگیر

زنها این چیزا بزرگمیکنن

باور کن بعضی مردها ازترس زنشون کادو میخرن

مردت خوبیهایی داره

حالا کادو هم نخرید نخرید

۹

دختر بی عاطفه من ۱۴ سالشه

از بچگی تا الان هیچ کاری نکرده

اونوقت دخترای جاریم که همسن دختر من هستن با اینکه وضع مالی به شدددددددت خرابی دارن در حد برس مو و گیره سر میخرن

عزیزم مردا زیاد در قید این چیزا نیستناینو یادبگیرزنها این چیزا بزرگمیکنن باور کن بعضی مردها ازترس ...

میدونم میدونم

شوهر خرم آدم خوبیه تو زندکیمون هم زیاد مشکلی نداریم جز همین بی محبتی ها و نفهم بازیش

ولی نمی دونم چرا من نمی پذیرم چرا هنوز کنار نیومدم دلم می شکنه دست خودم نیست

میدونم میدونم شوهر خرم آدم خوبیه تو زندکیمون هم زیاد مشکلی نداریم جز همین بی محبتی ها و نفهم بازیش و ...

باید محبت کردن یاد بگیرن

۹۹ درصد مردا محبت کردن بلد نیستن

فقط شما نیستی

اینستاهم نرو

یه کادو دادن نشونه خوشبختی کسی نیست

من دخترم خدایی پول نداشت ولی اینکه طرف باباشو میگیره حرصم میدهبعدم شوهرمو من هرسال با اجبار ک بشه مج ...

کادویی که به زور بخرن چه ارزشی داره؟!!!!

آدم تشنه قدرشناسی و محبته

اون چیزی که من بگم روز زن واسم بخر، از صدتا فحش بدتره

من بدم میاد محبت رو گدایی کنم

شوهر خواهرشوهرم تولد و روز زن کیک و کادوش رو میاره خونه مادرشوهرم

بخدا صدای شکسته شدن قلبم رو میشنوم

شوهرم به جهنم

یعنی دخترم میبینه نمیتونه به پدرش بگه؟!!!