2777
2789
عنوان

استوری های روز زن می بینم قلبم درد میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 51 پست
باید محبت کردن یاد بگیرن۹۹ درصد مردا محبت کردن بلد نیستنفقط شما نیستیاینستاهم نرویه کادو دادن نشونه ...

اخه هرپست و استوری باز میکنی از روز زنه

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️
کادویی که به زور بخرن چه ارزشی داره؟!!!!آدم تشنه قدرشناسی و محبتهاون چیزی که من بگم روز زن واسم بخر، ...

خوب با دخترت چرا حرف نمی زنی؟؟همینا رو بهش بگو شاید از عمد نیست رفتارش.....

من میگم که یاد بگیره چون شوهرم آدم خوبیه تو زندکیمون احتراممو داره تو همه چی بام مشورت میکنه دوستمم داره ولی محبتش کمه به مناسبتا کلا بی تفاوته برای خونوادشم همینطوره ولی زورم میگیره که خودم میگم بهش ولی باز توجه نمیکنه انگار از عمد نمیخاد کاری کنه

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب با دخترت چرا حرف نمی زنی؟؟همینا رو بهش بگو شاید از عمد نیست رفتارش.....من میگم که یاد بگیره چون ...

یک بار گفتم پارسال

یعنی هرسال باید بگم؟

دیگه ارزش نداره

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
شوهر من ۱۷ ساله روز زن هییئییییچ کاری واسم نکردهکلا زندگیمون خرابهاما دختر ۱۴ سالم که تموم این سالا ...

حق با شماست و واقعاً ی چیزایی درد آوره بانو کمی بیخیال باش و دخترت را به اغوش بگیر و بهش بگو من سلامتی تو رو میخام عزیزم چون توعه مادر داری از الان مادری را تربیت میکنی نگذار که از الان توقعی باشه و انتظار بهترینها رو داشته باشه که تو زندگیش به همسرش بگه این از بخت بد ماست چون مادرمم همینطور.......

پس همسر باش در حد همسر و مادر باش در حد مادر ارزشت خیلی، خیلی بیشتر از ی کادوعه این رو خیلی زیبا و متین و همچین عاشقانه اروم اروم این هارو رفتارش کن که بچها بیشتر با دیدن رفتارها تربیت میشن نه با زبون و دیدن غم در چهره ات مانا باشی بانو

حق با شماست و واقعاً ی چیزایی درد آوره بانو کمی بیخیال باش و دخترت را به اغوش بگیر و بهش بگو من سلام ...

چقدر متانت شما جذبم کرد

ممنون از کامنت پربارتون

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

عزیزم اینقدر حساس نباش

من تا خودم سرکار نرفته بود هیچ وقت نه به مادرم. تبریک میگفتم نه کادو میخریدم

از وقتی رفتم سرکار هر سال یه تکه طلا میخرم

دختر شما کوچیکه آرامش خونه خیلی مهم تره تا کادو و تبریک

شاید نمیتونم درکت کنم همسر من فقط یه گل کوچیک خرید با بچه ها کادو هم نگرفت

واقعا میگم اصلا بهش فکر هم نکردم اصلا مهم نیست برام