2777
2789
عنوان

درآمد دختر خاله ام از شوهرش

110 بازدید | 5 پست

من همش نگاه میکردم این دختر خیلی خرج داره هر ماه که با شوهرش میره مسافرت هر هفته که میره چند دست مانتو و کفش غیره میخره شوهرش وکیله اینم دیگه اصلا کار نمیکنه

گفتم خب این درآمد و... رو از شوهرت میگیری؟ گفت برای هر لایحه ای که تایپ میکنم ازش ۵ تا ۱۰ میلیون میگیرم دیگه از ۳ تا ۶ تا تو ماه هست 🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤 خوشبحالش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشاله در امدش بالاس اما اینکه هفته ای چند تا مانتو و کفش می خره مگه واقعا چه خبره؟؟بعد اینا رو کجا میذاره؟؟ الان خونه ها کوچیک و کمدای لباس هم مگه جای چند تا مانتو رو دارن.این تعداد مانتو واقعا لازمه.حالا همه بهم می گن حسودی😂😂😂

ماشاله در امدش بالاس اما اینکه هفته ای چند تا مانتو و کفش می خره مگه واقعا چه خبره؟؟بعد اینا رو کجا ...

این یه اتاق داره با شوهرش کلا برای لباسه حالا يکم مبالغه کردم تو خریدش ولی واقعا حدودا همینقدر خرج داره