2777
2789
عنوان

وای چرا همه زنا دنبال بچه پسرن😖

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 45 پست
دختر ریشه خانوادس و این ثابت شدس.حالا خودت چراتیکر آبی گذاشتی

من دادم خواهرم برام درست کرد نمیدونم چه رنگایی داشت گفتم ازاینا که برای حاملگی میزارن بزار اینو گذاشت

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه تاپیک در این خصوص دارم . البته نطر شخصی منه . البته خیلی ها جبهه گرفتن ولی نظر من این بود

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

به عنوان یه مادر میگم به کسی ربطی نداره نظر بقیه راجع به جنسیت بچه چیه

تعصب بیش از حد به هر چیزی اگرچه جنسیت بچه باشه زننده ست اما

هرکس حق داره یا آبی رو انتخاب کنه یا قرمز....یا شب دوست داشته باشه یا روز....یا پسر یا دختر....یا آش یا برنج

برای سلایق همدیگه هم نسخه میپیچید به فکر ارتقای ذهنی خودتون باشید نه نظریات دیگران

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می‌شود...

حقیقتا زن داداش و داداش من پسر میخواستن چونکه اون یکی داداشم پسر آورد این ها ام گفتن چون ما بچمون دختره ب ما توجه نمیکنین تمام اینارو میدین ب پسر بابامم گفت ما بین دخترت و اون هیج،فرقی نمیذاریم

و خوب ما ی کارتون کیک ک بچه بود دخترداداشم میخریدیم خیلی کارها میکردیم براش اصلان اونو دوست،داشتیم تا پسر داداشم یعنی تاحالا ب این هیچی نخریدیم مثلان خوراکی ک یک کارتون بخریم

به عنوان یه مادر میگم به کسی ربطی نداره نظر بقیه راجع به جنسیت بچه چیه تعصب بیش از حد به هر چیزی اگر ...

منم نظرم همینه چیکار به نظر و سلیقه ی دیگران دارن شما فقط می تونید تو جایگاهه خودتون نظر بدین نه دیگران

من ی پسر دارموالان باردارم و دختره

اما برای جامعه زن ستیز امروزی دختر نگرانی داره برام و خیلی بفکرشم و نگران آیندش

مامان یه پسر کوچولوی خوشگل هستم خدا بعد ۵سال سختی فرشته کوچولومون بهم داد🤗