2777
2789
عنوان

وای چرا همه زنا دنبال بچه پسرن😖

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم یدونه پسر دارم .اما تواین زمونه دیدم که چقدر دختر بدرد میخوره

بچه خوبش خوبه اطراف من هم دخترا هم پسرا مثل پروانه دور مادر و پدر می چرخن تو اقواممون هیچ تعصب خاصی نسبت به جنسیتی نداریم

دور و بریای من اینقدر پسر زا هستن دنبال دخترن

دوستم دو تا پسر داره اینقدر دختر دوست داره میگه میترسم باردار شم سومی هم پسر بشه

دخترخاله ام افسردگی گرفته دومی رو واسه دختر آورد ولی پسر شد

مردا هم اینجورین حتی اگه بیان نکنن. چون میخوان زحمت بچه تربیت کردن نکشن، میگن پسربچه تو کوچه هم بزرگ میشه، هرکاری هم بکنه آبرومون نمیره ولی دختر سریع آبرو ریزی میکنه

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

علاقه است خب

همون طور که مردها عاشق دختر بچه هستند بعضی از خانمها هم عاشق پسر بچه هستند

من خودم پسر دوست دارم و با پسرها راحت تر ارتباط میگیرم

البته حرفم به این منظور نیست که از دخترها بدم میاد

شاید به خاطر این که تو جامعه زن ستیز ایران نمیخوان یه دختر دیگه بدنیا بیارن

پس بیجا میکنن تو جامعه ی زن ستیز ایران پسر هم به دنیا میارن. باعث میشن یه مرد زن ستیز دیگه به جامعه اضافه بشه

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

من خودم دلم میخواد دختر داشته باشم و ایمان دارم که همیشه دخترا خیلللی بیشتر از پسرا نسبت با خانوادشون محبت دارن و در آینده بیشتر به فکر پدر و مادرشون هستن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2326883

متاسفانه خود دکتراهاهم میگن ۹۰درصد مراجعه می کنن برای ای وی اف تعیین جنسیت پسر که گندش درومده که برا ...

چه مشکلی ایجاد میشه؟

چقدر تو خیابون می بینیم پسرای لات دخترای ول اینا به چه درد پدر و مادراشون می خورن واقعا ؟؟؟؟!!!! اما دخترایی هستن خانمن و پسرایی که آقا هستن این جور بچه خوبه که همش نشات گرفته از تربیت درسته ربطی به جنسیت نداره

پس بیجا میکنن تو جامعه ی زن ستیز ایران پسر هم به دنیا میارن. باعث میشن یه مرد زن ستیز دیگه به جامعه ...

من اگر پسر دار شدم تمام تلاشم رو میکنم که از اون تفکری هست تو جامعه فاصله بگیره

مادرا متاسفانه پسرا رو خوب بار نمیارن که جامعه این شده

البته ادعایی ندارم ولی اگه زمانی پسر دار شدم نهایت تلاشم خواهم کرد که آدم باوجدانی باشه و زن ستیز نباشه

البته برای خودم دختر و پسر فرقی نداره هر چی باشه خدا داده سلامت و تن درست باشه

من اگر پسر دار شدم تمام تلاشم رو میکنم که از اون تفکری هست تو جامعه فاصله بگیره مادرا متاسفانه پسرا ...

زن ستیز شدن یه پسر فقط به تربیت مادرش نیست. جامعه هم روشون تأثیر داره. وقتی پسر تو مدرسه و اینترنت مداوم با آدما و مطالب زن ستیز رو به رو میشه، وقتی میفهمه قانون چون پسره ارزشی بیشتری براش قائله خب مسلما زن ستیز میشه