2777
2789
عنوان

جو امشب سایت😆

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 36 پست
چجوری توقعمونو بگیم اصن؟من شوهرم بگمش میگه دیگه بی مزه شد و نمیگیره .نگم اصلا یادش هم نمیمونه خلاصه ...

خودت براش کادو میگیری ؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چجوری توقعمونو بگیم اصن؟من شوهرم بگمش میگه دیگه بی مزه شد و نمیگیره .نگم اصلا یادش هم نمیمونه خلاصه ...

من شوهرم فقط موقع تولد واسم کادو میگیره،روز زن هر سال یه شاخه گل میگیره،مهم اینه که به یادم بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هدیمو چن روز پیش گرفتم هدیه مناسبتای بعدیم گرفتم ولنتاین وروز عقد وعروسیمون ک همش ۲۵ بهمنه

ولی منم واقعا با یه شاخه گل خوشحال میشم

روز دختر شیرینی خریده بود و گل کلی ذوق کردم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

شوهر من برا خونه وسیله میخره اونم چن وقت قبلش میگه همون کادوت بود دیگه

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

کل هدیه هات رو امروز ی جا داد؟

چن روز پیش داده بود امشب فقط برام گل گرفت

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

شما زن نیستی گلی از گل های بهشتی😂ولی خداییش منم اینطوری ام خیلی غصه این چیزارو نمیخورم زندگی اونقدر ...

قربونت گلم،والله من میدونم شوهرم پول هم داره،ولی ترجیحم اینه پولشو،یعنی پولمونو صرف این چیزا نکنیم،البته تولدم جبران میکنه،هر چی هم بخوام اگه در توانش باشه دریغ نمیکنه،زندگی اینقدر پستی بلندی داره که نباید درگیر جزییات شد

مبارکت باشه عزیزم

مرسی عزیزم