2777
2789
عنوان

جو امشب سایت😆

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 36 پست
قربونت گلم،والله من میدونم شوهرم پول هم داره،ولی ترجیحم اینه پولشو،یعنی پولمونو صرف این چیزا نکنیم،ا ...

خوشبخت ترین باشی بانو

سخت موافقم باهات😉

البته بعد از سال ها بالا پایین زندگی به این نتیجه رسیدم ☺️

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من چون تولدم هم چیزی نگرفت ازون جهت هم ناراحت بودم

منم اوایل زندگیمون دستش خیلی تنگ بود،زیاد پیش میومد که نمیگرفت،منم خیلی غصه میخوردم سرهمین،میشه باچیزای کوچیک هم خوشحال بود،فکر میکرد باید کادوی گرون بخره،چون درتوانش نبود کلا هیچی نمیگرفت،بهش گفتم هر چه از دوست رسد نیکوست،قیمتش مهم نیست،دوست دارم ببینم که به یادم بودی

یه سال هایی میخریدم بعد دیدم چه بخرم چه نخرم اون دیگه نمیخره بعد اینکه بد پسندم هم هستم ولی میتونه پ ...

خوب همون دیگه

تو کاری نداشته باش اون نمیخره سعی کن هر سال براش یه چیزی بخری

و این که بد پسند بودنت هم چشمشو ترسونده واس همین ترجیح میده چیزی نخره

مردا هر چیزی هم بخرن باید به به چه چه کرد

شوهر من سرخود رفته واس تولدم غذا ساز خریده با این که زیاد باب میلم نبود ولی خیلی ذوق زده خودمو نشون دادم چاره ای نیست اگه بفهمه زیاد خوشم نیومده دیگه هیچ وقت از این کارا نمیکنه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خوب همون دیگهتو کاری نداشته باش اون نمیخره سعی کن هر سال براش یه چیزی بخری و این که بد پسند بودنت هم ...

شوهرم همچین آش دهنسوزی نیست خیلی خودمو براش اذیت کنم سابقه ده بار خیانت داره تازه پولداره ولی دست من اونقد پول نیست خلاصه دیگه حال اینجور سیاست به خرج دادنا رو ندارم

شوهرم همچین آش دهنسوزی نیست خیلی خودمو براش اذیت کنم سابقه ده بار خیانت داره تازه پولداره ولی دست من ...

شوهر منم از این سابقه ها داره خواهر

ولی چاره چیه نمیشه دوروزه دنیا رو به کام خودمون و بچه ها زهر کنیم

این نیز می گذرد 🥲چه میشه کرد...