2777
2789
عنوان

جو امشب سایت😆

305 بازدید | 36 پست

چه سایت امشب خاله زنک بازاره😅...همه خانمها دلخورن از همسراشون...چقدر سخت میگیرید!!..من که فقط برام مهمه یادش باشه،همین که امروز یه شاخه گل بهم داد برام ارزشمند بود،دیگه نیازی به کادو نبود،مهم به یاد بودنه.

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه من کادو میخاستم 😭😭😭😭 سکه طلا یی چیزی من ارزشم خییییلی بالا بود 😭😭😭

مگه ارزشت با این چیزا معلوم میشه؟!...تو با ارزش تر از اینی که ارزش خودتو با این چیزا بسنجی

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

شما زن نیستی

گلی از گل های بهشتی😂

ولی خداییش منم اینطوری ام خیلی غصه این چیزارو نمیخورم

زندگی اونقدر بالا پایین داره که این چیزا توش گمه

کاش همه مشکلشون این چیزا باشه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 غروب غم انگیز تهران روز۱۴ تیر ۱۴۰۵ هیچ وقت فراموش نمیکنم😭🖤🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

من هم ی شاخه گل بهم داد اولش قهر گردم ناراحت شد الان پشیمونم 😭

من که هر سال یه شاخه گل بهم میده،منم هیچ وقت اعتراضی نکردم،همین به یاد بودنه برام مهمه

نه من کادو میخاستم 😭😭😭😭 سکه طلا یی چیزی من ارزشم خییییلی بالا بود 😭😭😭

ارزش آدما به این چیزا نیست

بنده سیم و زر نباش ضرر میکنی

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 غروب غم انگیز تهران روز۱۴ تیر ۱۴۰۵ هیچ وقت فراموش نمیکنم😭🖤🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫