ببخشید نفهمیدم؟یعنی زنگ میزنن ۱۲۳ یا پدرم؟میشه واضح تر بگید
میگم زنگ نمیزنن
جواب خودت هم به زور میدن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
از من میشنوی به بابات تندی نکن . می زنه ناقصت میکنه خدای نکرده بعد هم پشیمونی سودی نداره تا آخر عمر ...
نه من مامانبزرگم ادم بدی نیست اما تو دعوا اونن هم پدرش هم مادر به من کمک میکنن اما بهم رو نمیدن طرف بابامن.کسی نیست کل فامیل میترسن حرف بزنن بابام بره در خونشون سرو صدا واسه همین کاری ندارم حالا چون عمه بزرگم یکم مستقل تره میخوام از اون مشورت بگیرم ادم خوبیه شاید کمکم کرد.دلسوزه.ولی اونم میدونم زورش نمیرسه
با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
نبابا.منکه خودم اعتقادی ندارم اما عمه هام میگن قدیما مامانم میرفته ولی فرق نکرده.کلا بابام درست بشو نیست دلش واسه خودش هم نمیسوزه.اصلا اینا به کنار خواسته باشم برم نه پولام دسته خودمه نه اجازه دارم تنها جایی برم نه خط دارم زنگ بزنم
با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
نه من مامانبزرگم ادم بدی نیست اما تو دعوا اونن هم پدرش هم مادر به من کمک میکنن اما بهم رو نمیدن طرف ...
آره از عمه ات کمک بگیر . عمه ات بالاخره بهتر داداشش را می شناسه . بهتر وضعیت خانواده تون را می دونه . منم گاهی زورم ب بابام نمیرسید متوسل به عمو عمه هام میشدم . گاهی جواب میداد گاهی نه . ولی بپا به گوش بابات نرسه سر لج میفته یهو .