2777
2789
من چند ماه پیش با موبایل زنگ زدم 15 دقیقه صحبت کردم فقط 4 یا 5 هزار تومن از شارژم کم شد

عه؟خوبه که.بدرد بخوره حرفاشون؟

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

این کاربر کلا بجای راهنمایی کردن بحث رو کشونده رو پول تلفن .واقعا تاسف باره

عزیزم من اولش نمیدونستم مشکلش جدیه فان گفتم

بعدش دیدم مشکلش حاده و میگه خط و...ندارم

هرچی راه ب ذهنم اومد دارم میگم

دنبال دعوایین همشا

من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

جواب خودت رو هم بدن کلاهت رو باید بندازی بالا

چون در حد دقیقا و عمیق کمک نمیکنن تهش میگن باید حضوری بیایی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم من اولش نمیدونستم مشکلش جدیه فان گفتمبعدش دیدم مشکلش حاده و میگه خط و...ندارمهرچی راه ب ذهنم ا ...

عزیزم یه سر میای تاپیکم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17515083/بچهها-بابام-یه-چیزی-پرت-کرد-سمت-شقیمقم-یه-دعوا-بزرگ-شد-بیاید-راهنماییم-کنید-لطفا

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

میشه بگی بیشتر دعوات سرع چه چیزیه؟

سر همونکه نوشتم کامل هست توش

هعی.من خودکشی اینا نمیخوام بکنم.مشکلم اینهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/17515083/بچهها-ب ...

از من میشنوی به بابات تندی نکن . می زنه ناقصت میکنه خدای نکرده بعد هم پشیمونی سودی نداره تا آخر عمر علیل می مونی خدای نکرده اونم که انگار ن انگار . پشت پرده پیشرفت کن و آینده ات را بساز . ایشالا که فرجی میشه نجات پیدا میکنی ازش . شایدم معجزه بشه اخلاقش خوب بشه . ببین بابات از کی حساب میبره ؟ مثلا من هرچی بابام قبول نمیکرد به پدربزرگم میگفتم حل میشد .

آره خوب راهنماییم کردمن گریه میکردم اون قشنگ داشت راهنماییم میکردجواب سوالمو گرفتم

مرسی از نظرت عزیزم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17515083/بچهها-بابام-یه-چیزی-پرت-کرد-سمت-شقیمقم-یه-دعوا-بزرگ-شد-بیاید-راهنماییم-کنید-لطفا

در حد ۳۰۰تومن داری عزیزم؟اسنپ مشاوره های خیلی خوبی دارهاگر میخوای مشاور خودممعرفی کنمعالی بود بعد کل ...

خط ندارم اخه.پول دارم حتی میتونم تراپیست برم ولی بابام اجازه نمیده حقوقم دست پدرمه

اره جواب خودت رو هم بدن کلاهت رو باید بندازی بالا چون در حد دقیقا و عمیق کمک نمیکنن تهش میگن باید حض ...

ببخشید نفهمیدم؟یعنی زنگ میزنن ۱۲۳ یا پدرم؟میشه واضح تر بگید