2777
2789
منم میتونم پولی برم پول هم دارم ولی بابام اجازه نمیده پول رو اینچیزا بدمسواد ۱۴۸۰ زیاده یا ترامیست ش ...

خب اگه پولشو داری تراپیست مجازی برو

یه نفرو پیدا کن توی شهرتون بگو من شرایط حضوری ندارم

منم مجازی میرم عشقم

من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این مرکز ۱۴۸۰ برای بهزیستی هست و مشاوره درست حسابی میده بدون هزینه

بله ولی پول تلفنش زیاده

میگم ما یه سال سرسام اور پول تلفن زیاد شده بود

پرینت گرفتیم همش از همین ۱۴۸۰ بود

میدونی زنگ بزن به مشاوره های حرم امام رضا یا قم و...خیلی خوبن یا توی گروه های تلگرام پیدا کن یا هوش ...

اونا رایگانن؟زنگ نمیزنن به کسی؟من میتونم مشاور پولی برم ولی بابام نمیزاره مول رو این چیزا بدم همینم میخوام پنهونی زنگ بزنم.هوش مصنوعی خوبه اما اون درکی که من میخوامو نداره.تگلرام ندارم خطم ندارم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

چرا عاشق چشم ابروتن

نه عزیزم برا بهزیستیه پول زیاد نمیاد من بارها زنگ زدم برام پرونده تشکیل دادن میزنگم شماره پروندمو میگم خودشون وصل میکنن به اون خانومی که همیشه باهاش میحرفم

چرا به پدرت میگی؟؟ بگو میخام برم بهداشت

نمیبره باهام حرف نمیزنه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17515083/بچهها-بابام-یه-چیزی-پرت-کرد-سمت-شقیمقم-یه-دعوا-بزرگ-شد-بیاید-راهنماییم-کنید-لطفا

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بهترین کار واست اینه اسی

توی تلگرام بااکانت فیک یه تراپیست پیدا کنی

باورت میشه من بهترینشو توی تلگرام پیدا کردم؟؟

خیلی ام تاثیر داشت

ولی از یه جایی به بعد دیگه مشکلات من مالی شد و کمکی نتونست بکنه

هیچ نشونی ام ازخودت نمیدی

بهترین کار واست اینه اسی توی تلگرام بااکانت فیک یه تراپیست پیدا کنیباورت میشه من بهترینشو توی تلگرام ...

اخه تل ندارم عزیزم.رو اکانت هرکسیم برم بابام میفهمه یا طرف میبینه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17515083/بچهها-بابام-یه-چیزی-پرت-کرد-سمت-شقیمقم-یه-دعوا-بزرگ-شد-بیاید-راهنماییم-کنید-لطفا

نه عزیزم برا بهزیستیه پول زیاد نمیاد من بارها زنگ زدم برام پرونده تشکیل دادن میزنگم شماره پروندمو می ...

این کاربر کلا بجای راهنمایی کردن بحث رو کشونده رو پول تلفن .واقعا تاسف باره

بله ولی پول تلفنش زیاده میگم ما یه سال سرسام اور پول تلفن زیاد شده بودپرینت گرفتیم همش از همین ۱۴۸۰ ...

ایبابا.شانس ندارم که