rr_____hhhh مدیر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 7032 عنوان بچه ها اگه به چهارده هشتاد زنگ بزنم مشکلاتمو بگم زنگ نمیزنن برای خانوادم به پلیس | مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 100 پست حرفام پیششون میمونه؟به پلیس یا خانوادم زنگ نمیزنن؟ با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡ 1404/09/20 | 00:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 7032 دقیقه ای ۲۰۰ هزار تومن رو پول تلفن هزینه میوفتهمیدونستی ؟ وای واقعا؟هیچی دیگه. با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
دایانا1359 عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2188 تلفن خونه داریم.مثلا چقدر میشه پولش؟با تلفن خونه؟ مثلا تلفن معمولی چیزی نمیشه آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم
دایانا1359 عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2188 وای واقعا؟هیچی دیگه. نه بابا آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم
rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 7032 نه هزینه معمولیه مثلا چقدر با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 7032 من یکبار دوران اول دبیرستان یه مقاله از زندگیم نوشتم معلم کلی تشویقم کرد گفت ادامه بده . قرار بود م ... هعی.من خودکشی اینا نمیخوام بکنم.مشکلم اینهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/17515083/بچهها-بابام-یه-چیزی-پرت-کرد-سمت-شقیمقم-یه-دعوا-بزرگ-شد-بیاید-راهنماییم-کنید-لطفا با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 7032 نه بابا من صد بار زنگ زدم الانم زنگ میزنی؟چقدر پولش میاد؟کمکی هم بهت میکنه حرفاشون ایا با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
دایانا1359 عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2188 دقیقه ای ۲۰۰ هزار تومن رو پول تلفن هزینه میوفتهمیدونستی ؟ والا من خیلی زنگ میزنم اینجوری بود باید قبض ۲۰ میلیون میومد آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم
mobi_na12 عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 1032 تلفن خونه داریم.مثلا چقدر میشه پولش؟با تلفن خونه؟ میدونی زنگ بزن به مشاوره های حرم امام رضا یا قم و...خیلی خوبن یا توی گروه های تلگرام پیدا کن یا هوش مصنوعی واقن گزینه خوبیه تراپیست من میگه خیلی ازش استفاده کنخیلی راه های مختلف داری بگردی پیدا میکنی عشقم من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴
دایانا1359 عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2188 الانم زنگ میزنی؟چقدر پولش میاد؟کمکی هم بهت میکنه حرفاشون ایا رو قبض میاد دیگه مثلا وقتی زنگ میزنی خونه کسی من قبض زیر ۱۰۰ میاد همیشه آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم
saramir9786 عضویت: 1403/09/03 تعداد پست: 1316 میدونی زنگ بزن به مشاوره های حرم امام رضا یا قم و...خیلی خوبن یا توی گروه های تلگرام پیدا کن یا هوش ... هوش مصنوعی اعصاب خورد کنه:))) Am ok..
rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 7032 ن والا من الان پولی میرم تراپیست خیلی سوادش زیاده ولی اگه سره سوزن حرفاش ب درد بخورههوش مصنوعی خیلی ... منم میتونم پولی برم پول هم دارم ولی بابام اجازه نمیده پول رو اینچیزا بدمسواد ۱۴۸۰ زیاده یا ترامیست شما؟😂💔هوش مصنوعی کمکی بهم نمیکنه.اون احساسات یه ادم رو نداره تا درک کنه و بهم راهنمایی بده با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 7032 یه پیشنهاد دارم بهترع که بری مشاوره تو شبکه بهداشت هست رایگانع کمک میکنه حرف میزنی سبک میشی بابام نمیزاره با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
دایانا1359 عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2188 میدونی زنگ بزن به مشاوره های حرم امام رضا یا قم و...خیلی خوبن یا توی گروه های تلگرام پیدا کن یا هوش ... این مرکز ۱۴۸۰ برای بهزیستی هست و مشاوره درست حسابی میده بدون هزینه آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم
rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 7032 همون پول تلفن معمولی هزینه اضافه نداره اها مرسی.شما جدیدا زنگ زدین؟ با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡