2777
2789
ببخشید نفهمیدم؟یعنی زنگ میزنن ۱۲۳ یا پدرم؟میشه واضح تر بگید

میگم زنگ نمیزنن

جواب خودت هم به زور میدن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
از من میشنوی به بابات تندی نکن . می زنه ناقصت میکنه خدای نکرده بعد هم پشیمونی سودی نداره تا آخر عمر ...

نه من مامانبزرگم ادم بدی نیست اما تو دعوا اونن هم پدرش هم مادر به من کمک میکنن اما بهم رو نمیدن طرف بابامن.کسی نیست کل فامیل میترسن حرف بزنن بابام بره در خونشون سرو صدا واسه همین کاری ندارم حالا چون عمه بزرگم یکم مستقل تره میخوام از اون مشورت بگیرم ادم خوبیه شاید کمکم کرد.دلسوزه.ولی اونم میدونم زورش نمیرسه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خطی توی گوشی انلاینه

خب چطور کارت به کارت کنم.کلرتم ندارم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

من ی مشاوری داشتم ۱۴۸۰ عالی بود مهربون و خوش اخلاق

ولی خیلی گشتم پیداش کردم،مشاوره های دیگه مالر۱۴۸۰ که تلفن برمیداشتند اصلا خوب نبودند ولی یهویی این یکی گوشی برداشت

تو هم باید امتحان کنی تا بهترینش بیاد

ساعات مختلف زنگ بزن

میگم زنگ نمیزنن جواب خودت هم به زور میدن

اها مرسی از نظرتون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17515083/بچهها-بابام-یه-چیزی-پرت-کرد-سمت-شقیمقم-یه-دعوا-بزرگ-شد-بیاید-راهنماییم-کنید-لطفا

الان خوندم برو دعانویس شاید بهتر شد

نبابا.منکه خودم اعتقادی ندارم اما عمه هام میگن قدیما مامانم میرفته ولی فرق نکرده.کلا بابام درست بشو نیست دلش واسه خودش هم نمیسوزه.اصلا اینا به کنار خواسته باشم برم نه پولام دسته خودمه نه اجازه دارم تنها جایی برم نه خط دارم زنگ بزنم

عزیزم همراه بانک نداری؟

نه.

من ی مشاوری داشتم ۱۴۸۰ عالی بود مهربون و خوش اخلاق ولی خیلی گشتم پیداش کردم،مشاوره های دیگه مالر۱۴۸۰ ...

مچکرم.فقد نمیخوام هزینه های سرسام اور داشته باشه.بابام میره پرینت میگیره میفهمه.مثلا یربع صحبت پولش چقدر میشد؟

با گوشی خودت یا تلفن؟

تلفن

خب برو پیش مامانت زندگی کن نمیشه!؟

یا یه ساعتایی برو پیشش به بهونه ی اون برو تراپیست دوتایی

من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴

نه من مامانبزرگم ادم بدی نیست اما تو دعوا اونن هم پدرش هم مادر به من کمک میکنن اما بهم رو نمیدن طرف ...

آره از عمه ات کمک بگیر . عمه ات بالاخره بهتر داداشش را می شناسه . بهتر وضعیت خانواده تون را می دونه . منم گاهی زورم ب بابام نمیرسید متوسل به عمو عمه هام میشدم . گاهی جواب میداد گاهی نه . ولی بپا به گوش بابات نرسه سر لج میفته یهو .