2777
2789
عنوان

پیام رسان

1231 بازدید | 26 پست

من حاضر نیستم در صورت قطع شدن تل، از پیام رسانهای ایرانی که قبلا رو گوشیم نداشتم استفاده کنم

اتفاقا من آدمیم که همیشه از کالای ایرانی حمایت می کنم و قدر چیزهای تولید شده ی وطنی رو هم می دونم!

اما اینکه مجبورم کنن از یه برنامه ای که وقت زیادی رو بهش اختصاص می دادم و کاربریش خیلی برام از همه چی راحت تر بوده به زور فیلترینگ و مسدود کردن بیام بیرون، باعث میشه برنامه های جایگزینی که اونا معرفی می کنن رو تحریم کنم و به شعور و آزادی و شخصیت خودم احترام بذارم.

نهایتا از سایر برنامه هایی استفاده می کنم که قبلا هم داشتم و برام به اندازه ی تل گرام راحت نبوده و کمتر ازشون استفاده می کردم. مثل ویسپی و واتسپ و اسکایپ و ...

من توهم توطئه و ترس از شنود ندارم که سراغ این برنامه های ایرانی نمی رم. گرچه از امنیتشون مطمئن نیستم ولی می دونم من و امثال من ، حرفای امنیتی نمی زنیم تو محیط این برنامه ها

تعداد رای : 29
نظرسنجی
از قبل نداشتم، نصبشون می کنم
1
3%
از قبل نداشتم، نصب نمی کنم
25
86%
از قبل داشتم و به استفاده شون ادامه میدم
1
3%
از قبل داشتم، تا حالا استفاده نمی کردم، در صورت قطعی تل استفاده می کنم
2
6%

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه به هیچ وجه استفاده نمیکنم چون این مصداقه بارزه زور گوییه هرچقد با جوونایه قدیم فرق داشته باشیم حداقلش اینه هنوز عزته نفس داریم زیره باره حرفه زور نمیریم😊

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی ...😍

نه نصب نمیکنم هر کی هم میخواد نصب کنه جلو دوربین و بگیره چون عکس میندازه موقع نصب

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

شده به سیستم اس ام اس برگردم پیامرسان ایرانی نصب نمیکنم 😐😑

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
نه نصب نمیکنم هر کی هم میخواد نصب کنه جلو دوربین و بگیره چون عکس میندازه موقع نصب

عکس میندازه؟😕

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.

چی جایگزین کنیم حالا که امنیت و امکانت تلو داشته باشه؟؟  من اول و اخرین پیام رسانی که استفاده کردم تل بود😥

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
نه به هیچ وجه استفاده نمیکنم چون این مصداقه بارزه زور گوییه هرچقد با جوونایه قدیم فرق داشته باشیم حد ...

دقیقا... ما عادت کردیم هر چی سرمون میاد تن می دیم و به شکل اوضاع جدید درمیایم متاسفانه. امیدوارم حداقل این یه مورد اینجوری نشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز