2777
2789
عنوان

ی پسر رو دوس داشتم دوستم معرفی کرد

484 بازدید | 54 پست

همدیگرو دیدیم منتهی نمیدونم چی شد که رابطمون بهم خورد شانس من خوش هیکل بود خوش تیپ بود همش حسرت میخورم

اینکه گذشتش به دوستم گفتم که با کسی بوده خوش گفته باعث بهم خوردن رابطمون شد نمیدونم چی شد خدایا چرا اینجوری شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حسرت نخور دیگه گذشته رفته ممکنه بعدا فرد بهتری بیاد

اخه همه چیش خوب بود اخلاقش همه چیش ولی شهر دیگ ای بود منم شهر دیگ بهش زنگ زدم چن وقت پیش گفتم منو ببخش گفت که من روت حساب کردم تو رفتی راز منو گفتی

اخه همه چیش خوب بود اخلاقش همه چیش ولی شهر دیگ ای بود منم شهر دیگ بهش زنگ زدم چن وقت پیش گفتم منو بب ...

عزیزم ب هر حال حرمت شکسته شده و رازشو گفتی سخته ک دلش باهات صاف شه .. هی فکر کنی بهش بیشتر حسرت میخوری ناراحت میشی ی جوری تلاش کن فراموشش کنی

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

اعتماد به نفسم پایین بود ینی؟

اره عزیزم از حرفات متوجه شدم

بجز اون رازی که گفتی و نباید میگفتی در اصل

اون آقا رو خیلی بالا میبینی و خودتو پایین تر از اون

تجربه شخصی خودم و میگم طرف هر چقدر هم کامل باشه

هیچوقت نه خودتو از اون بالاتر ببین نه پایین تر

همیشه تو این مواقع اول خودت اولویت خودت باش بعد اون

وقتی این اتفاق بیفته متوجه تغییرات زیادی میشی

ینی اگه گذشتش نمیکفتم ممکن بود باهام ازدواج کنه؟

خب میگی دلیل جداییتون این بود دیگه پس اگه نمیگفتی رابطه ادامه پیدا میکرد ولی خب در مورد ازدواج نمیدونم

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍