2777
2789
عنوان

بنظرتون به شوهرم زنگ بزنم

179 بازدید | 16 پست

دیروز الکی سر یه چیزی دعوا را انداخت بعدش از دیروز کلا یه کلمه حرف نزده قهر کرده و تو قیافس الان سرکاره بنظرتون بزنم بهش یا نه؟

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

بخاطر روز زنه مردا رفتن تو حالت تدافعی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مقصر تو بودی بزن اگه نه نزن

دیردز به یه چیزی گیر داده بود منم گفتم بی وجدانی الکی دعوا را ننداز اقا بهش برخورد قهر کرد

الان یه عده میگن نه یه عده میگن آره بستگی به اخلاق شوهرت داره که آدمی هست که تو زنگ بزنی بهش و بیشتر ...

نمیدونم بیشتر اون مقصره چون از دیروز سه بار سر حرفو باز نردم جواب نداد

نمیدونم بیشتر اون مقصره چون از دیروز سه بار سر حرفو باز نردم جواب نداد

خب پس بذار اون بیاد جلو

اگه اومدجلو هم پسش نزن سعی کن منطقی باهاش حرف بزنی

خوش باشین همیشه ❤️❤️🌸

لطفا برای حاجت روا

حرف بدی نزدی.زنگ نزن

اره دیروز بخدا سه بار سر حرفو باز کردم یه کلمه هم حرف نزد ببخشید بعد یه هفته برنامه داشتیم سمتمم نیومد گرفت پشتو کرد خوابید