2777
2789
عنوان

کدوم خونه برای زندگی بهتره

140 بازدید | 24 پست

اولی منطقه خوب دسترسی خوب ۱۰۵ متر ساخت ۹۰

۳ خواب با نقشه خوب واحد عقب طبقه ۴ ۱۲ واحدی

دومی یه منطقه پایین تر از قبلی ولی اونم منطقه خوب و آروم ۹۶ متر ۲ خواب ساخت ۹۶ دلباز و خوب طبقه اول واحد جلوعه و بام سبز داره که متراژ خوبی هم داره که با این بام متراژ بالای ۱۰۵ متر هست

و اصلا حس آپارتمان نمیده انگار ویلاییه

ساختمان دوبر خیابانه دسترسی هاش عالیه

اولی ۲۰۰ تومن گرونتره

منطقه خوب بهتره تا ویو و متراژ

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای زندگی میخوام نه سرمایه گذاری

خب باشه .محیطی ک قراره بچت توش بزرگ شه مدرسه و سطح فرهنگ منطقه خیلی مهمتره

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

دومی هم جز مناطق خوب هست ولی خلوت ترهاولی یک پله بالاتره ولی شلوغه یه مدرسه هم کنارشه

مدرسه پیش کدومه .اون اعصاب میخواد .پس خوب زیاد فرق انچنانی ندارن از نظر منطقه ای

پس اینجا ارامش اولویته

مدرسه پیش کدومه .اون اعصاب میخواد .پس خوب زیاد فرق انچنانی ندارن از نظر منطقه ایپس اینجا ارامش اولوی ...

مدرسه چسبیده به اون خونه اولی

اگر برای سرمایه گذاری بود حتما اولی رو میخریدم چون میدونم اونجا رشدش بیشتره ولی میخوام جایی باشم آرامش باشه

تو این چند سال تو منطقه بد و کنار خانواده شوهر خیلی سختی کشیدم

خودم الان تقریبا پایین شهرم و خونه پدرشوهرم واقعا با سختی و زیر قسط و قرض رفتن میخوام جابجا بشممیتر ...

اصلا نترس خونه رو ک بخرین قسطا تموم میشه خونه برا خودته .ما با همین شرایط خونه دار شدیم تا خرخره زیر قسط وقرض ولی هزار برابر آرامش و ارزششو داره.