2777
2789
عنوان

کدوم خونه برای زندگی بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبقه اول سر و صداش زیادهفقط الان چون برق زیاد میره واسه کسایی که مسن هستن خوبه

بچه کوچیک دارم که تا حالا تو آپارتمان نبوده و بدو بدو و شیطنت داره

میخوام راحت باشه

چون خواهرم الان از دست همسایه پایینیش جرات نداره حتی مهمون دعوت کنه اولویتم طبقه اوله

طبقه اول سر و صداش زیادهفقط الان چون برق زیاد میره واسه کسایی که مسن هستن خوبه

بستگی ب جا و محیطش داره من طبقه اولم خیلی راضیم واقعا .همه چیشو دوس دارم .

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بچه کوچیک دارم که تا حالا تو آپارتمان نبوده و بدو بدو و شیطنت دارهمیخوام راحت باشهچون خواهرم الان از ...

اگر بچه کوچیک داری که طبقه اول بهتره

برادرم بچه کوچیک داره و طبقه اوله دیگه بچه راحته

بچه ها چند بار میتونم قبل از قولنامه خونه رو ببینم؟احساس میکنم باید یکبار دیگه برم دقیقتر نگاه کنم

صدرصد برو ما مستاجر اخمو داشت هول هولکی دیدیم تازه بعدش کلی عیب و ایراداشو با کلی هزینه درست کردیم.مث ما نکن میخوای هزیته کنی حداقل بعدش حرص نخوری

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

صدرصد برو ما مستاجر اخمو داشت هول هولکی دیدیم تازه بعدش کلی عیب و ایراداشو با کلی هزینه درست کردیم.م ...

اینا مالک هستن بندگان خدا چای ریختن و حدود نیم ساعتی هم نشستیم.ولی بازم میگم متراژ اتاقا رو خوب ندیدم یا حمام و دستشویی رو درست نگاه نکردم

بچه ها چند بار میتونم قبل از قولنامه خونه رو ببینم؟احساس میکنم باید یکبار دیگه برم دقیقتر نگاه کنم

زنگ بزن مثلا بگو پدرم یا پدرشوهرم هم میخوان ببینن نظر بدن اگر میشه یه بار دیگه بیایم ببینیم