2777
2789

خانواده شوهرم پرجمعیتن. 5 تا خواهرشوهر دارم که اوایل خیلی خودمو براشون خرج میکردم ولی الان دیگه نه. چون دیدم هرکار که میکنم اونا منو نمیبینن و خواهرا با خودشون خیلی خوبن و خونه هم جمع میشن بیرون میرن و...

در حال حاضر من خنثی هستم باهاشون قطع رابطه نیستم فقط دم دستشونم نیستم حالت حنثی.

جاریم برعکس من خیلی باهاشون خوبه مرتب به یادشون و هر کاری بخوان براشون بکنه و تولدا شونو یادشه و باهاشون میره سفر و...

من خیلی اعصابم خرد میشه چه کار کنم؟

از طرفی من خودم خواستم اینجوری باشم و پشیمون نیستم

از اول ازدواجم شوهرم گفت عروس تو خانواده ما غریبه محسوب میشه واقعا هم همینجور بود. همه چی از ما پنهون بود منم دیدم غریبه ام رفتم کنار

ولی جاریم همچنان پرقدرت دارا ادامه میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا عمرت بده بذار مدال رو بندازن گردن جاری

مهم اعصاب و آرامش خودته ... شما هم ی دوره ای باهاشون گرم و صمیمی بودی خیری ندیدی بذار جاری هم بغد از مدتی ب همین نتیجه میرسه زندکیتو بکن با این فکرا حال خودتو خراب نکن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

شماکار درستی میکنی فاصلتون حفظ میکنی.اخلاقا همه یکسان نیست جاریت شاید اگه یه حرفی هم ازشون شنید از روش بگذره وبراش مهم نباشه اما شما نتونی.واونقدر قوی نباشی.من خودمم همینم زود رنج ونکته بینم ترجیح دادم ازشون دور باشم تا راحت تر زندگی کنم

تکلیفت با خودت روشن کن. میخوای دوری و دوستی باشی یا مثل جاریت باشی؟ تو مثل جاری بودن را امتحان کردی دوست نداشتی!

ببین ما چهارتا خواهریم و برادر نداریم. هیچ وقت چندتا خواهر که باهم بزرگ شدن کسی وارد حریم خصوصی و فضای خصوصیشون مثل یه خواهر وارد نمیکنن. انتظار نداشته باش. تو خواهر ششمی نخواهی شد