2777
2789
عنوان

جاریم اعصابمو بهم ریخته دلم میخواد بترکونمش

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 39 پست
عزیزم به این میگن خود درگیری. هر انتخابی باعث میشه یه سری فرصتا رو از دست بدی دنیا این شکلیه.

آفرین دقیقاً. به منم میگفتن چرا نمیری خونه مادرشوهر؟ در هفته چند روز به خرج اونا باش تا بتونی پس انداز کنی. ولی من بخاطر آرامش اعصابم ترجیح دادم رفت و آمد رو به کمترین حد برسونم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

شماکار درستی میکنی فاصلتون حفظ میکنی.اخلاقا همه یکسان نیست جاریت شاید اگه یه حرفی هم ازشون شنید از ر ...

چقدر دقیق و درست گفتین

جاریم براش مهم نیست متلک بشنوه ازشون میگذره

ولی من نمیتونم برای همین دور شدم ازشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقت به زور نخواه خودتو تو دل کسی جا بکنی .برای یه خواهرشوهر فقط خوشبختی برادرش مهمه اگه تو با برادرشون زندگی خوب و عاشقانه ای داشته باشی ناخودآگاه تو دلشون جا باز میکنی ولی اگه برادشونا اذیت کنی دیگه چشم دیدنت را ندارن

یه نکته هم بگم هر چی با خانواده شوهر صمیمی نشی به نفعته همین عادی باشی خیلی بهتره ، همیشه جایگاه خودتو حفظ کن پیششون تا بهت احترام بذارن و از چشمشون نیفتی

و اینکه توقع نداشته باش رابطه ای که بین خواهراس با زن داداششون همونطور باشه تجربه نشون داده نه عروس مثل دختر میشه نه داماد مثل پسر

بزار جاریت یه خطا کنه ببین چطوری ۵تایی حالشو میگیرن

اون به خودش ربط داره جطوره ولی تجربه ثابت کرده زیادی برا خانواده شوهر خودتون رو خرج نکنید حیف میشید و بازم هیچ کس راضی نمیشه

و اینم بدون خانواده شوهر بابت خدماتی که از جاری میگیرن ممکنه گاهی جلو شما پز بدن یا تعدیف کنن برای ایجاد کردن رقابت و برانگیختن شما برای خدمات دهی به خودشون .گولشون رو نخوری

بزار جاری سرویس دهنده باشه شما از دور نگااه کن خانمی کن .گول این صمیمیت رو نخور دوری و دوستی

منم مثل شما کردم خیلی راضیم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

از اول ازدواجم شوهرم گفت عروس تو خانواده ما غریبه محسوب میشه واقعا هم همینجور بود. همه چی از ما پنهو ...

کار بسیار خوبی کردی منمهمیشه دویت دارم اینطوری باسم اما مادرشوهرم دوست داره همش دم دستشون باشم. دوری و دوستی یادت باشه. حالا بببن چی سر تون عروس میارن. خوشحال باشه اینطوری هست رابطتت

بزار جاریت یه خطا کنه ببین چطوری ۵تایی حالشو میگیرناون به خودش ربط داره جطوره ولی تجربه ثابت کرده زی ...

منم مثل شما الان راضیم و خودم خواستم

الان پنجشنبه روز مادره میدونم به تک تکشون زنگ میزنه تبریک میگه ولی من اینجوری نیستم

کار بسیار خوبی کردی منمهمیشه دویت دارم اینطوری باسم اما مادرشوهرم دوست داره همش دم دستشون باشم. دوری ...

منم بعد چند سال تونستم و خب اذیت هم شدم الان اونا هم خیلی منو تحویل نمیگیرن و کاری بهم ندارن

بزار جاریت یه خطا کنه ببین چطوری ۵تایی حالشو میگیرناون به خودش ربط داره جطوره ولی تجربه ثابت کرده زی ...

احسنت احسنت..

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
منم مثل شما الان راضیم و خودم خواستمالان پنجشنبه روز مادره میدونم به تک تکشون زنگ میزنه تبریک میگه و ...

اه خودشیرین

متنفرم از این جور آدما

از غم ای کاش ها چشمم کبود
منم مثل شما الان راضیم و خودم خواستمالان پنجشنبه روز مادره میدونم به تک تکشون زنگ میزنه تبریک میگه و ...

نیاز نیست مثل اون رفتار کنی خودت باش و از اینکه تنهاتری خوشحال باش چون دست نیافتنی تری

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

منم بعد چند سال تونستم و خب اذیت هم شدم الان اونا هم خیلی منو تحویل نمیگیرن و کاری بهم ندارن

تو هم تحویلشون نگیر

اصلن چرا اونا زنگ نزنن روز مادرو به تو تبریک بگن مگه اونا مادر جاریتن که زنگ میزنه تبریک میگه

به درک. منم ۱۰۰۰ کار کردم بندرت برام تلافی کردن . منمدبگه خیلی کم در حد رعایت ادب. خونواده شوهر فکر میکنن پسر دادن باید نوکریشونو بکنی. یکی نیست بگه بی وجدانا مردم هم دخترشوبا هزار امید و سختی بزرگ کردن. فقط به مادر شوهرت تبریک بگو یا اکه نزدیکی یک هدیه کوچیک با شیرینی ببر چون عرفه.

مثلا خواهر سوهرم ۸ سال از منکوچیکتره و مجرد. چرا اون بمن زنگ نمیزنه؟ خوب منم فقط به مادرشونچون بزرگتره احترام میزارم