2777
2789
عنوان

جاریم اعصابمو بهم ریخته دلم میخواد بترکونمش

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 39 پست

اسی من ۴ تا زندایی دارم

زندایی بزرگم بیشترین زحمتا رو واسه مامانبزرگم کشیده

اون ۳تای دیگه فقط طلب دارن

اما مادربزرگم بیشترین لطمه رو به همون اولی زده و توقعش از همون بالاتره و زبونش بهش درازتره و قدرشو نمیدونه ..

مثلا اون ۳ تای دیگه رفتن مسافرت چیزی نمیگه ولی اینکه خودشو فدا کرده اگر بره تنهایی مسافرت مادربزرگم ناراحت میشه چرا منو نبرد

چون همیشه خودشو قربانی کرده بقیه عادت کردن به سواری کردن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

به درک. منم ۱۰۰۰ کار کردم بندرت برام تلافی کردن . منمدبگه خیلی کم در حد رعایت ادب. خونواده شوهر فکر ...

دقیقا مادر احترامش جدا اونم در حد عرف

ولی با بقیه باید مثل خودشون بود

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا مادر احترامش جدا اونم در حد عرف ولی با بقیه باید مثل خودشون بود

خانم مهندس یه مشورت میخواستم ازتون

چند وقت پیش جاریم و یکی از خواهرشوهرام خانوادگی رفتن 10 روز سفر ولی اصلا ما خبردار نشدیم و روز سوم سفرشون فهمیدم نیستن. منم حرصم گرفت نه تو سفر بهشون زنگ زدم نه وقتی اومدن چون خانواده شوهرم رسمشون اینه میرن سفر باید یادشون کنی و برمیگردن هم سفر به خیری چیزی بگی.

به نظرتون کار بدی کردم؟

چون احساس میکنم هر دوتاشون ناراحت شدن چند هفته اس خبری ازشون ندارم.

منم مثل شما الان راضیم و خودم خواستمالان پنجشنبه روز مادره میدونم به تک تکشون زنگ میزنه تبریک میگه و ...

خداشفلش بده

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خانم مهندس یه مشورت میخواستم ازتونچند وقت پیش جاریم و یکی از خواهرشوهرام خانوادگی رفتن 10 روز سفر ول ...

چرا این قد خودتو درگیر رفتاراشون میکنی!!! اونا زنگ نزدن به شما خدا حافظی کنن یا یه تعارف که داریم میریم مسافرت مگه شما هم میاید،اونوقت شما رو چه حسابی باید بهشون زنگ میزدی!! اگه یه موقع گلایه کردن بهشون بگو مگه شما خدا حافظی کردید؟

چرا این قد خودتو درگیر رفتاراشون میکنی!!! اونا زنگ نزدن به شما خدا حافظی کنن یا یه تعارف که داریم می ...

درسته منم به خاطر همین زنگ نزدم چون گفتم اگر براشون اهمیتی داشتم لااقل یه زنگ میزدن

از اول ازدواجم شوهرم گفت عروس تو خانواده ما غریبه محسوب میشه واقعا هم همینجور بود. همه چی از ما پنهو ...

چکار به اون داری ؟ تو رفتارت درسته.

اگر تازه وارده ، اونم به نقطه ای که تو رسیدی میرسه. ..! البته اگر برای شخصیت خودش ارزش قائل باشه

درسته منم به خاطر همین زنگ نزدم چون گفتم اگر براشون اهمیتی داشتم لااقل یه زنگ میزدن

ببین عزیزم من ۷ تا خواهر شوهر دارم از هفده سالگی اومدم پیششون دوتا بزرگه از مامانم بزرگتر بودن

هر کاری که فکرش رو بکنی براشون کردم چونکه مادر هم نداشتم که نصیحتم کنه

بعد که عاقلتر شدم فهمیدم که دارن ازم سوء استفاده میکنن، من هم یواش یواش کنار کشیدم

الان در حد صله رحم باهاشون در ارتباطم، خودشون که میگن تو سیاست داری، من هم تو دلم میگم من بچه بودم و بی کس، شما هم ظالم، خدا برام خواست که زرنگ بشم

هیچوقت به زور نخواه خودتو تو دل کسی جا بکنی .برای یه خواهرشوهر فقط خوشبختی برادرش مهمه اگه تو با برا ...

واقعا اینطوریه ؟ شما برادر داری؟

پس چرا من میبینم وقتی مثلاً میدونن برادر و زنش باهم خیلی خوبن اتفاق بیشتر به اون عروس حسادت میکنند و سر میندازه وسط زندگیشون ؟

من اکثرا اینطور دیدم

چرا این قد خودتو درگیر رفتاراشون میکنی!!! اونا زنگ نزدن به شما خدا حافظی کنن یا یه تعارف که داریم می ...

من جاریم بدون اینکه خداحافظی کنه کربلا و مشهد میره... دائم

ولی من اصلا بهش نمیگم زیارت قبول...

با خواهر شوهرام رفتن کیش همه... اصلا هیچ واکنشی ندادم.

بعد سالها تازه فهمیدم با هرکس درحد لیاقتش رفتار کنم. بدون استرس...