2777
2789
عنوان

رابطههه

158 بازدید | 15 پست

من کنکوری ام،چشمم میخوره به اینکه همه ی همکلاسی هام تو رابطن حالم بد میشه،راستش من ازون دخترایی ام که باید به یکی تکیه کنم،یعنی رابطه با آدم درستش واقعا به من کمک کنندس،چون که باعث میشه انگیزه بگیرم و بیشتر تلاش کنم ،و الان که سینگلم حالم خیلی بده و مطالعه ام عملا صفر شده،چیکار کنم,?

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یعنی وارد رابطه بشی مطالعه ات میره بالا؟ چه فکر اشتباهی دیدگاهتان را درست کن چشم ها را باید شست ...

اره شاید باورت نشه،تو رابطه بودم مطالعه ام۱۱ساعت بود،البته طرف مقابلم ادم درستی بود،اما اللن مطالعه ام صفره نمیدونم چیکار کنم

کاش جای تو بودم درس خون بودم میدونی چه قدر دلم میخاس دانشگاه باشم اگه به حرفای خاهرم گوش میدادم الان یه پارتنر خوب کنارم بود که همه جوره پشتم بود ولی دل دادیم به یه مشت ادم خیابونی که اخر سرم مارم اواره کردن

کاش جای تو بودم درس خون بودم میدونی چه قدر دلم میخاس دانشگاه باشم اگه به حرفای خاهرم گوش میدادم الان ...

بخدا شاید غیر منطقی باشه ولی تو زندگی ام انقدر محبت ندیدم که کافیه یکی بهم یکم محبت کنه،،،،،

وقتی بهم محبت میکرد مطالعه ام ۱۱و۱۲بود و درصدامم هفتاد و اینا اما الان مطالعه ام صفرع صفره صفره