2789

این آدم هارت و پورت خالصه

فردا میری پلیس فتا بهش پیام میدن یا میتونی بگی پلیس فتا تکلیفت رو مشخص میکنه و بلاکش میکنی

یا

ی پسر تو فایل گیر میاری گوشی میگی یکی مزاحمم شده آدمش کن

گوشی میدی اون ب... به سرتاپاش

گریه و ترس معنی نداره

چ درسی بگیرم ؟؟ مگه این اولش اومد بگه من آدم پستیم اولش ی جور دیگه بود ولی باید نشونه هارو جدی میگرف ...

وقتی میگی نشونه ها رو جدی میگرفتم یعنی آگاه بودی ولی اهمیت ندادی ،پس اینجور آزار میبینی

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اولا نمیدونم شناختت چقدره عمیق هست یا نه ،ماها که زندگی میکنیم با همسرامون گاهی میگیم خوب نشناختیم م ...

نمیدونم چرا فکر کردم چون منو به مامانش معرفی کرد باباش خبر دار شد خودش حرف از خواستگاری میزد به مامانم التماس میکرد ینی جدیه ولی اشتباه کردم کاش هیچوقت باهاش آشنا نشده بودم

وقتی میگی نشونه ها رو جدی میگرفتم یعنی آگاه بودی ولی اهمیت ندادی ،پس اینجور آزار میبینی

اینجوری نگو الان دلم خونه نگو حقم شنیدن این چیزهاست چون نیست اون اولین پسری بود ک تو عمرم باهاش حرف زدم

نمیدونم چرا فکر کردم چون منو به مامانش معرفی کرد باباش خبر دار شد خودش حرف از خواستگاری میزد به ماما ...

دوست عزیز منی که اینجا نشستم حرف میزنم از خیلی اتفاقات زندگیت خبر ندارم و صرفا بر اساس به پیام که عکس فرستادی نظر میدم و قضاوت میکنم.

اگه احساس میکنی به جای کارمیلنگه سریع قطعش کن ،

بلاکش کنم برم کلا شمارمو عوض کنم درست میشه ؟؟

بنظرم بگو خانواده ام رو در جریان گذاشتم

جوابتم پلیس فتا میده

بعدش از طریق نت با فتا ارتباط بگیر حتی اگ حضوری نمیری

بعدم بلاک شماره هم عوض کن

دوست عزیز منی که اینجا نشستم حرف میزنم از خیلی اتفاقات زندگیت خبر ندارم و صرفا بر اساس به پیام که عک ...

خیلی احمقم من خیلییییی احمقم که بهش اعتماد کردم خیلی

بنظرم بگو خانواده ام رو در جریان گذاشتمجوابتم پلیس فتا میدهبعدش از طریق نت با فتا ارتباط بگیر حتی اگ ...

مرسی عزیزم 🤍🤍 امیدوارم ی ذره شرف مونده براش که عکسامو پخش نکنه

حالت خوبه؟چرا هی میگی شمارم رو عوض کنم؟بله هم شمارت روعوض کن هم بلاک کن هم باید بری پیش پلیس فتا .

نه حالم خوب نیست اصلا خوب نیست میدونم شابد ی سال دیگه به موقعیت الآنم بخندم بگم چ احمقی بودی که گربه میکردی براش ولی چیزی که الان تو قلبم احساس میکنم وحشتناک سخته اعتمادی که از دست دادم خیلی سخت بود خیلی