2789
پیامای بعدیش گفته عکسامو برا داییو و بابام میفرسته منم الان فقط سین کردم هیچی نگفتم

بزار هر گروهی میخواد بخوره.

میتونی به مادرت بگیگوشیت هک شده.مرتیکه قرمدنگ دنبال آتوازت هست.شل بگیری دیگه واویلا.گریه هم نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در حدی که تیشرت داشته باشم و موهام دیده شه چیکار کنم حالم بده چجوری من به این آدم اعتماد کردم چجوری ...

هیچ غلطی نمیتونه بکنه.نگران نباش.اصلا پیام هاشو باز نکن.که بدونه نخوندی

بزار هر گروهی میخواد بخوره.میتونی به مادرت بگیگوشیت هک شده.مرتیکه قرمدنگ دنبال آتوازت هست.شل بگیری د ...

آخه الان من تمام بدنم داره می لرزه هنوز گلاش تو اتاقه ویساش هست باورم نمیشه این همون آدم باشه چجوری ممکنه چون بخاطر من قبلش گرفته رفته بیمارستان و من جواب ندادم بیاد آنقدر فحش بده بهم ؟؟؟

نه میگم قبلا چجوری اعتماد کردم عکس فرستادم اره نظر خودمم اینه بلاک کنم بره کلا

این تجربه برات میشه دیگه سری بعد پیغمبر هم اومد جلوت اینکار رو نکنی.

بجای گریه کردن درس مختص خودت رو بگیر .که سری بعد همچین چیزی تجربه نکنی

این تجربه برات میشه دیگه سری بعد پیغمبر هم اومد جلوت اینکار رو نکنی.بجای گریه کردن درس مختص خودت رو ...

چ درسی بگیرم ؟؟ مگه این اولش اومد بگه من آدم پستیم اولش ی جور دیگه بود ولی باید نشونه هارو جدی میگرفتم 💔

آخه الان من تمام بدنم داره می لرزه هنوز گلاش تو اتاقه ویساش هست باورم نمیشه این همون آدم باشه چجوری ...

اولا نمیدونم شناختت چقدره عمیق هست یا نه ،ماها که زندگی میکنیم با همسرامون گاهی میگیم خوب نشناختیم موندم اینایی که دوست میشن با چه اعتماد به نفسی میگن میشناسمش.

بعدشم الان شرایط جوریه که اگه خودت تموم کنی سختی نمیکشی.و تنبیه نمیشی.اینو بر اساس علم آسترولوژی یا نجوم میگم.

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز