2789
حدودچند شب پیش از خدا خواستم اگه بدرد من نمیخوره برای همیشه بره و رفت این بار جدی رفت شایدم خدا دوسم ...

خیلی زود .زودتر از آنچه فکر کنی.

همیشه موقعی که میخوای با کسی وارد رابطه بشی هیچوقت به چشم پسر نگاهش نکن که وابسته نشی.نمیدونم منظورم رو خوب میرسونم یا نه.

هیچوقت وابسته کسی نشو.دوستش داشته باش ولی دلبسته نشو وابسته نشو

همیشه از خدا همون اول بخواه نشانه ها رو بهت نشون بده ،بخواه اون کسی که صلاحته سر راهت اتفاق بیفته و آنچه صلاح اتفاق بیفته.

هنوز ترس خودشو نشون نداده الان به اندازه یک دنیا غمگینم انکار قلبم دو تیکه شده اصلا نمیدونم چجوری با ...

میدونم چی میگی...

منم این روزا رو گذروندم

آدما دو روتر از اونی هستن که فکرشو بکنی

طرف یه شب میخوابه و صبح یه آدم دیگه اس

کم کم که سنت بره بالاتر دیگه از هیچ چیزی شگفت زده نمیشی

باور کن میفهمم که الان چقد توی شوکی

میگی پسری که یه روز میگف عاشقتم چطور میتونه اینجوری توهین کنه

ولی واقعیت اینه که آدما یجور نمی مونن

طرف چند ساله با شوهرش زندگی میکنه اوایلش بی نهایت عاشقانه شروع میشه آخرش با فحاشی و کتک طلاق میگیرن یا خیانت میکنن

باید بپذیری که زندگی همینه

آدما همینن

به هر کسی دل نبند و اعتماد نکن

حرفای قشنگ همیشه اوایل رابطه برای مخ زدنه

اونم پسری که بقول تو با همه چت میکرده

از تهدیداش نترس اصلا.میدونم الان خیلی دلت شکسته از حرفاش ولی بپذیر که تو نه اولین دختری هستی که چنین چیزی می بینی نه آخرین

فقط التماسش نکن و دیگه گولشو نخور

و توی انتخابهات از این ب بعد دقت بیشتری داشته باش

رویاهای بزرگی دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زود .زودتر از آنچه فکر کنی.همیشه موقعی که میخوای با کسی وارد رابطه بشی هیچوقت به چشم پسر نگاهش ...

اصلا نمیخوام با پسری آشنا شم میخوام تمرکز کنم رو درسم رو خودم ولی کاش واقعا زود مثل سابق شم میفهمم منظورتو ولی وابسته نشدن خیلی سخته

میدونم چی میگی...منم این روزا رو گذروندمآدما دو روتر از اونی هستن که فکرشو بکنیطرف یه شب میخوابه و ص ...

منه احمق ساده فکر میکردم واقعا دوسم داره اولین تجربه بود واسم تو ۱۸ سالگی تا چشام باز شه البته اون عوضی همیشه میگفت تو خیلی ساده هستی و از همین خوشم اومده تو شوخی هاش منظورشو میرسوند و من نمیگرفتم

منه احمق ساده فکر میکردم واقعا دوسم داره اولین تجربه بود واسم تو ۱۸ سالگی تا چشام باز شه البته اون ع ...

به خودت نگو احمق

درسته که رابطه اشتباهی بوده ولی برات یه تجربه شد یه درس عبرت

آدم تا زخم نخوره تجربه ای بدست نمیاره

حالا دیگه فهمیدی تو انتخابهات باید دقت کنی

گول حرفای قشنگ رو نخوری

و بدونی پسرا اکثرشون هدف دوستی و وقت گذروندن دارن

خودتو ناراحت نکن

هیچی از ارزش تو کم نشده

این چیزا برای همه پیش میاد

از خودت بدت نیاد تو نیتت خوب بوده

مشکل از اون بود

سعی کن بیشتر به درسات برسی