2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینجوری نگو الان دلم خونه نگو حقم شنیدن این چیزهاست چون نیست اون اولین پسری بود ک تو عمرم باهاش حرف ...

مشکل اینه وقتی با کسی آشنا میشیم همون رو میکنیم دنیای خودمون.

گلم منم سن شما رو گذروندم و چیزایی رو دیدم که اصلا قابل گفتم نیست.گاهی نباید تجربه کرد میشه از تجربه دیگران استفاده کرد.

من دیده بودم دوستانم رو ،همیشه گوشزد میکردم پسر رو به عنوان یه دختر ببینید تا بهتر بشناسید و خیلی چیزای دیگه که تو شرایط مختلف براشون میگفتم و خودم هم انجام میدادم.

نمیگم دوست نشو بشو ولی تا وقتی چیزی قطعی نشده بهش دل نبند.مثلا تورو معرفی کرد و تو با دلی ساده و مهربونت فکر کردی تمام شده؟

تازه باید نحوه ارتباط با خانواده اش رو هم ببینید.

الان هم چیزی از دست ندادی شکنکن.برای یه عکسی که با تیم شرت و این چیزا دستش هست غصه نخور ،

دوستان بهت گفتن برو فتا صحبت کن البته با یه بزرگتر برو هیچوقت اونجاها هم تنها نرو .

بعد خطت رو عوض کن دیگه باقی چیزا با خودت و احساس قلبی خودت

نه حالم خوب نیست اصلا خوب نیست میدونم شابد ی سال دیگه به موقعیت الآنم بخندم بگم چ احمقی بودی که گربه ...

شاید این درس زندگیت بود که دیگه به راحتی اعتماد نکنید .چه دختر باشه چه پسر .

مشکل اینه وقتی با کسی آشنا میشیم همون رو میکنیم دنیای خودمون.گلم منم سن شما رو گذروندم و چیزایی رو د ...

خانوادگی بد دهن بودن اینو اواخر فهمیدم کلا شکاک هم بودن چون دیتی که با مامانش اومد منو ببینه مامانش گفت مانتوش کوتاه چرا گیر نمیدی بهش همونجا باید کات میکردم

اصلا نترس

فقط همین

پسرا کارشون همینه

تهدید

ولی هیچ غلطی نمیتونه بکنه

خودشم میدونه که هیچ غلطی نمیکنه فقط میخواد تو رو بترسونه

التماسش نکن

هیچ جوابی بهش نده

فقط بی محلی

عکساتم نمیفرسته نترس

فقط داره تهدیدت میکنه و میترسونتت

این پیاماشم اسکرین بگیر نگه دار

هدفش فقط ترسوندن توئه

خودشم میدونه وقتی به بابات یا عموت پیام بده اول شر و دردسر برا خودشه

رویاهای بزرگی دارم
گفت برا داییم و بابام میفرسته

یه تجربه از دوستم بگم با یه پسری دوست شد اصلا صرش قسم میخورد ، یه عکس لباس مجلسی پوشیده بود عروسی برادرش و اون عکس رو فرستاده بود .عکس تماما پوشیده بود چون دوستم به حجاب اعتقاد داشت پوشش کامل بود ،بعد یه مدت پسره درخواستی ازش داشت دقیق یادم نیست وقتی دید دوستم قبول نمیکنه گفت عکست رو پخش میکنم و این حرفا.دوستم به من گفت چکار کنم.گفتم بهش بگو هر غلطی میخوای بکن نذار بفهمه ترسیدی ، دیگه هم جوابش رو نده.همون شد.

الانم من بهت میگم جواب نده و بلاک کن .اگه تو برنامه ای پیام میده اصلا سین نکن

اصلا نترسفقط همینپسرا کارشون همینهتهدیدولی هیچ غلطی نمیتونه بکنهخودشم میدونه که هیچ غلطی نمیکنه فقط ...

هنوز ترس خودشو نشون نداده الان به اندازه یک دنیا غمگینم انکار قلبم دو تیکه شده اصلا نمیدونم چجوری باید خافظمو پاک کنم یادم بره اون همه خاطره رو که اینجوری تموم شد شاید باور نکنی ولی الان اگه عکس خودمو خودشو بفرستم خندت میگیره که چقدر من ازش سرم چقدر خانودام سرن چقدر گذشته پاکی داشتم و اون چی؟؟ با نصف شهر چت میکرده قبل من

خانوادگی بد دهن بودن اینو اواخر فهمیدم کلا شکاک هم بودن چون دیتی که با مامانش اومد منو ببینه مامانش ...

خدا خیلی دوستت داشته، باید سجده شکر بکنی بخدا.

بابت این اتفاقی که برات افتاد خوشحالم .جدی میگم

چون تو نشانه ها رو دیدی و اهمیت ندادی ، سترن یا بهت بگم کاینات بهت درس داد اگه ادامه بدی این اتفاق میافته .

یه تجربه از دوستم بگم با یه پسری دوست شد اصلا صرش قسم میخورد ، یه عکس لباس مجلسی پوشیده بود عروسی بر ...

اره بلاک کردم ممنون از نظرت چقدر پسرای کثافت و اشغال زیاد شدن

تجربه شد ولی خیلی سنگین

به بهای بزرگ شدنت بود.ماها تا وقتی بچه هستیم فکر میکنیم دیگران اشتباه میکنن یا مثلاً اون نتونست من میتونم.

یکم بزرگ میشیم میگیم چه احمقی بودیم .بجای اینهمه درد کشیدن و زخم خوردن میتونستم از تجربه دیگری استفاده کنم

اره بلاک کردم ممنون از نظرت چقدر پسرای کثافت و اشغال زیاد شدن

از اونورم دخترای کثیف هم زیاد شدن.

میبینی باید دو طرف رو ببینی .من هم پسر هرز رو گفتم هم دخترش رو

خدا خیلی دوستت داشته، باید سجده شکر بکنی بخدا.بابت این اتفاقی که برات افتاد خوشحالم .جدی میگمچون تو ...

حدودچند شب پیش از خدا خواستم اگه بدرد من نمیخوره برای همیشه بره و رفت این بار جدی رفت شایدم خدا دوسم داشته بنظرت چقدر باید بگذره من مثل سابق شم؟