2777
2789
عنوان

حیوون خونگی و علاقتون به حیوونا

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 31 پست
خیلی خونگی بزرگ شدن:) همش حس میکنم از پس پیدا کردن غذا و دفاع از خودشون بر نمیان هرموقع یادشون میفتم ...

مردم هزار جور کثافتکاری تو زندگی شون هست به حیوون که میرسن همه بهداشتی میشن. حالا خوبه اینا که از حیوون فرار میکنن همه شونم دائم تو بیمارستان ها مریضن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگردم🥲کاش از همون اول نمیاوردمشون و میزاشتم خودشون تو محیطی که هستن بزرگ شن

اتفاقا کار خوبی کردی اوردیشون حداقل از آب و گل درومدن و همسایتون هم اگه گذاشته تو پارک کار خوبی کرده در حقشون چون تو کوچه و خیابون ممکنه ماشین بهشون بخوره

مردم هزار جور کثافتکاری تو زندگی شون هست به حیوون که میرسن همه بهداشتی میشن. حالا خوبه اینا که از حی ...

چی بگم والا

میگفتن میره تو دسشویی بعد میاد تو خونه ی ما😂البته راس میگفتن دیگه بزرگ شدع بودن شیطونی می کردن

البته بگم همین همسایمون هم خیلی بهش غذا میداد

اتفاقا کار خوبی کردی اوردیشون حداقل از آب و گل درومدن و همسایتون هم اگه گذاشته تو پارک کار خوبی کرده ...

ی حس گناه و عذاب وجدان تو وجودم هست

بابام میگه مادرشون ولشون کرد رفت تو هنوز تو فکرشی🥲

من تو خونه کلی گربه دارم و امداد کردم. گربه نابینا که به طرز عجیبی همه جای خونه رو بلده و هر روز کارهای عجیب تر میکنه. گربه دست قطعی که جیگرطلای منه انقدر که شیرین و لوسه. گربه های کوچه رو هم عقیم کردم که جمعیتشون کنترل بشه و رسیدگی میکنم.

[QUOTE=403612462]ی حس گناه و عذاب وجدان تو وجودم هست بابام میگه مادرشون ولشون کرد رفت تو هنوز تو فکرشی🥲[/QUOTE

جابه جا کردن گربه از قلمروش بدترین ظلم در حق حیوونه اینا آدمهای احمق خودخواه نمیفهمن و یه روزی خودشون آواره میشن. آه حیوون بدجور میگیره

[QUOTE=403612462]ی حس گناه و عذاب وجدان تو وجودم هست بابام میگه مادرشون ولشون کرد رفت تو هنوز تو فکر ...

اره منم گفتم بابا بزارید هنوز بزرگ تر شن هم سن مادرشون شن اون موقع اصلا خودشون میرن دنبال زندگیشون

میگفتن نه می ترسیم جفت گیری کنن دوباره بچه بیارن و جایی نرن:)

بچه هام تو سرما کجان الان😭