2777
2789
عنوان

حیوون خونگی و علاقتون به حیوونا

220 بازدید | 31 پست

سالی که مدرسه بودم ی گربه بی دلیل هر روز سر کوچه منتظرم بود و وقتی پیاده میشدم تا دم در خونه باهام میومد اسمش و گذاشتم پیشی

دیگه عادت کردم بهش میاوردمش تو حیاط بهش غذا میدادم

دیگه هر جا بود تو کوچه صداش میزدم پیشی بدو بدو میومد تو حیاط🥲

بعد این پیشی دو روز خبری ازش نبود یهو بچه ها خبر آوردن سه تا توله ی ناز زیر ی درخت به دنیا آورده

یکیش که مرد ولی دوتای دیگه رو ۷ ماه بزرگ کردم تو حیاط

مادرشون ولشون کرد رفت و حتی نزدیکشون هم نیومد هروقت تو کوچه صداش می کردم میومد تو حیاط ولی توله هاش و میدید فرار می کرد ولی من حواسم به اونا بود و در نهایت همسایمون شاکی شد که توله ها میان تو خونمون و....و بی خبر ی روز بردن توله هارو انداخت تو پارک

غم عالم میاد رو دلم وقتی یادم میفته که دیگه نیستن

همش به این فکر میکنم چی میخورن چیکار میکنن:()

عزیزم خدایی که خلق شون کرده، حواسش بهشون هست.

نگران نباش.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

منم۴تا مرغ داشتماز ۲ روزگی خودم بزرگکردم شدن یکساله ولی مادرم شکایت کرد حیاط بو میده کثیف کاری داشتنبردمدادم به فامیلم هر روز دلم براشون تنگ میشه فامیلم میگفت بزرگ شدن وقت سربریدنشون شده غم عالم اومدتودلم ای کاش خوته بزرگ داشتم خودم نگهشون میداشتم

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق جوجه و مرغ خروسم

بچه بودم مادرم هرساله جوجه میخرید تا سال بعد مرغ و خروسی میشدن بیا و ببین.رفتاراشون بامزه بود

اصلا انگار حرف ادمو میفهمیدن

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
عزیزم خدایی که خلق شون کرده، حواسش بهشون هست.نگران نباش.

خیلی خونگی بزرگ شدن:) همش حس میکنم از پس پیدا کردن غذا و دفاع از خودشون بر نمیان

هرموقع یادشون میفتم گریم میگیره یاد نگاه مظلومشون میفتم

من عاشق جوجه و مرغ خروسم بچه بودم مادرم هرساله جوجه میخرید تا سال بعد مرغ و خروسی میشدن بیا و ببین. ...

دقیقا:) هرموقع میرفتم سوپری باهام میومدن🥲منتظر میموندن سر کوچه من خریدام تموم میشد دوباره باهم بر میگشتم در صورتیکه اصلا آموزش و....ندیده بودن

وای خیلی دلم براشون تنگ شد😭

خیلی خونگی بزرگ شدن:) همش حس میکنم از پس پیدا کردن غذا و دفاع از خودشون بر نمیان هرموقع یادشون میفتم ...

درسته عزیزم. حیوان ها خیلی سریع تر شرطی میشن.

ولی مطمئن باش غریزشون کمک میکنه بهشون.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

اخی من عاشق گربه ها هستم نگران نباش خیلیا رو دیدم تو پارک برای گربه ها غذا میارن

بگردم🥲کاش از همون اول نمیاوردمشون و میزاشتم خودشون تو محیطی که هستن بزرگ شن

از پرنده خوشم نمیاد

از گربه خوشم میاد که اونم فقط خوشم میاد!

تو خونه زندگیم دلم نمیخواد وارد بشه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...