2777
2789
عنوان

من بی غیرتم فکر کنم

223 بازدید | 21 پست

چون اگه غیرت داشتم درس میخوندم

به ی جایی میرسیدم

باعث افتخار بابام و مامانم می شدم

ولی نمی کنم... هیچ غلطی نمی کنم

شدم بنده تنبلی و خستگی و افسردگی

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این فکرا آدمو به خودکشی هم میرسونه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

همون افسردگی بی رگت کرده

اجازه نمیده هیچ کاری انجام بدی

بخودت میای میبینی یه عمر از همه عقب افتادی مثل من

خدا کنه تو زودتر از من برگردی

منی ک یه روزی رویای پزشکی داشتم الان تو سی سالگی برای سرایداری دست و پا میزنم

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

نه عزیزم این چه حرفیه

شما اراده کنی کوه رو جابجا میکنی درس خوندن ک سهله

دوما

درس یکی از راه های موفقیت

هزارتا راه دیگه برا رسیدن به موفقیت هست

نگران نباش

البته تنبلی به هیچ وجه ب موفقیت ختم نمیشه

مشکل خیلیاست عزیزم بخصوص تو نوجوانی و اوایل جوانی. خوبه که مشکل خودتو میدونی و میدونی گره کارت کجاست. باید یه فکری بکنی باید یه اقدامی بکنی.بشینی غصه بخوری ولی کاری نکنی فایده نداره فقط خودتو داغون میکنی. منم همینجور بودم.یه بار دیگه گفتم بسه تمومش کن نباید تاآخر عمر همین وضع باشه. درس خوندم اونم ۳سال و استخدامی قبول شدم

دردم از یار است و درمان نیز هم
خب غیرت ب درس خوندن ک نیس...غیرت کن احترام بزار ب خانوادت. غیرت کن یه حرفه وهنر یاد بگیر ک ب درآمد ب ...

اینا هم جای خود داره آخه

اونا از من موفقیت تو کنکور رو میخوان...

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

.... چی بگم

فقط میتونم بغلت کنم 🥲♥️

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
همون افسردگی بی رگت کردهاجازه نمیده هیچ کاری انجام بدیبخودت میای میبینی یه عمر از همه عقب افتادی مثل ...

عزیزمم🥲🤍

درکت می کنم

الان منم با همین سنم حس می کنم از خیلیا عقبم

ای کاش، امیدوارم

موفق باشی در هرجایی که هستی

نه عزیزم این چه حرفیهشما اراده کنی کوه رو جابجا میکنی درس خوندن ک سهلهدومادرس یکی از راه های موفقیت ...

چی کار کنم از تنبلی بیام بیرون؟

واسم عادت شده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز